ULUDAÐ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİ KOMİTE ÜYELERİNİN YORUMLARI
Ayşegül ALP =KAPRİSLİ GRUP 🙂
Eren METE =ROCK EM ALL!! :metalhead
Uğur TÜFEKÇİ =you read my sadness in my eyes.....
Mücahit YOLDAŞ =SÜPERDİNİZ...
Deniz BÖBER =Abi sentenced caldınız ben daha ne diyim!!!
Gürkan KIZILCAN=Hacı sabaha kadar geyik yapmak isterdim , olmadı , kusura bakmayın...
Oytun ÖZCAN =Fast'n Fucking Furious!!!
Demet =SİZİ ÇOK SEVDİM NE OLUR TEKRAR GELİN!...
Tevhit =İzmir Bostanlı ya da Bornava'ya Gelin Gurur Duyarız,Koparız Karşıyaka'dan Selamlar...Ayağınıza Sağlık 🙂
İlker YÜKSEL =Grubunuza Hem Tarz,Hem de Yanım Olarak Çok Beğendim.Başarılarınızın Devamını Dilerim...
Fuat CEYLAN =Orta Doğunun ve Balkanların Asalet Dansı Yapmasına Ön Bacak Olan Grubu Tüm Elemanları Radyo Frekanslarını Alt Üst Eden En Saf Duyguların Odağını Sorgulayan Grubumuza... YAŞASIN GRUP 🙂
Ufuk ÇİMENLİ =Grubunuzu İlk Defa Dinlememe Rağmen Büyük Beyeniyle Takip Ettim.Başarılarınızın Devamını Dilerim.İleride Daha Güzel Yerlerde Görmek Dileğiyle...
Deniz BOZBAÐ =Başarılar...Bol Bol..... 🙂
Burçak GEDİKLİ =Başarılıydı.BRAVO!!!!
Eray DİNDORUK =Master of Puppets'ı Metallica'dan Sonra En İyi Çaldığını Düşündüğüm Grup.Bu Yolda Devam Edin Arkadaşlar...Müzik Hayatında Başarılar...
Nur Seda =Sizinle Tanışma Fırsatını Bulmak Benim İçin Çok Güzeldi...Hepinizi Çok Sevdim 🙂 Başarılar...
MİHRAP =Yağmur Hepinizin Kah kah kah!!!
GÜLSEREN =Diyv....Öncelikle Sizi Tanımanın Bu Kadar Keyif Verici Birşey Olduğunu Bilseydim İlk Şenliğimde Sizi Çağırırdım...İyiki Burdaydınız Ve İyiki Karşıma Çıktınız!!Hepinizi Çok Çok Çok Çok.... Seviyorum Walla !!
Ankarada Görüşeceğiz !!!
Sinem ŞAHİN =Dürüst Olmak Gerekirse Geldiğiniz İlk Bir Kaç Saat Sizi Çağırdığım İçin Pişmanlık Hissedecek Kadar Cehennem Azabı Yaşadım 😆 Ama Sizi de Anlıyorum Ve Suçlamıyorum.Hatta Zaten Bir Hata Varsa Sorumlu Olarak Bunu Üstüme Almam Gerekiyor 😛 Konserinizde Çıkan Coca-Cola Aksaklığına Rağmen Bize Zorluk Çıkarmayıp , İşimizi Kolaylaştırdığınız İçin Ayrıca Teşekkür Ediyorum.Çok İyi Bir Grupsunuz , Tavrınızı da İlk Başta Yanlış Aktarmasanız Mükemmel Olacaksınız =) Keşke Bu Kadar Yoğun Olmasaydım da Şenlikte Birbirimizi Daha İyi Tanısaydık. Artık Başka Organizasyonlarda Görüşmek Dileğiyle...Kayıp Zamanları Telafi Ederiz... BAŞARILAR
İlker ÇAKIN =Şenlik Seçmelerini Bursa'da Stüdyoda Yapacak Kadar Azimli , Çıkamadıklarını Öğrenince Eyvallah Diyecek Kadar Alçakgönüllü , Çıktıklarını Öğrenince Türlü Kaprisi Esirgemeyen Diyv 😀 Konserde , Ulaşımda , Şenlikte , Yaşanan Sorunlarda Bizi Yalnız Bırakmadığınız İçin , Gidip Coca - Cola'yla Benim Yerime Kavga Ettiğiniz İçin , En Önemlisi Gelip Arkadaşımız Olup Şenlikleri Bizimle Geçirdiğiniz İçin Teşekkürler. Menajeriniz Emrah Olduğu Sürece Çok Yol Alırsınız. =)
Tekrar Görüşeceğimizden Eminim...En Kısa Zamanda...
Konser Komitesi Ana Sorumlusu
İlker
Müzik Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi