xtarantula demiş ki:bir darkelf olarak söylemek zorundayım ki......iyiydiniz be abi...ha bu arada PRETORYUSun yukarda söyledii bişey vardı... "heavy diyince bursa da bi metaroth var demiyelim,gelin" gibi bişey..abi nası yaaa..bu şehirden niceleri geldi geçti...bi zin_carla vardı misal..en bi sertinden speed trash ti...ha daattık onu,ayrı konu..ama bu okul uzamasaydı ben toplamasını da bilirdim grubumu yeniden..
bi de sezer'e alındım bak beyler....gelmeden önce yazdığı bişey var.."bursa ya heavy getiriyoz.." aaaabi naaptın sen?? 😱)
bu arada,kim lan bu deme ihtimaline karşı...hani şu evinde kaldığınız magic delisi darkelf..yaaa....
tüm gruba selamlar beyler...kendinize ii bakın..o gece metallica ağırlıklı repertuar hakkında konuştuklarımızı da amman unutmayın..
eyvallah
raage demiş ki:kardeslik,kuzen ,o.c,ve daha taniyamadim yeni lead arkadas hepinize hll olsun sallamissiniz bursayi daha dogrusu ole diyolar,fotolar harika ,murat ilkani gordugunde sezerin verdigi daha dogrusu veremedigi tepkiyi tahmin edebiliyorum,bide su video kayittan bir tanede bana yollarsaniz mesut ve bahtiyar olcam (sezer yeter artik bi video kayit diye 6 aydir diorum sana her zamanki gibi fitil ediosun adami olm ya)