Senex demiş ki:ODUN ZOPA ewt...Wasteland'i bi havayla izlediinizi de gorduk...acaba adamlar ne zmn hata yapacak die izlediniz konseri.çok desteksiniz ya amator gruplara..çağlar arkadasım hatta Testament oyle herkesin çalabileceği bi grup deildir die bi hadis'te bulundu...Eewt haklı adam canım çünkü Testament sadece o adam için müzik yapıo...Ben kimseye hakaret etmedim..şimdi efendi konusuorum nedeni de burası The Diyv'in forumunun olması...ama isteyene itinayla özelden hakaret edebilirim..neyse kim sabahtan aksama kadar metallica dinlio bilmiorum..ama isteyen siki daşşaa kuruyana kadar metallica dinler...
kimse gelip size hakaret etmedi..siz kendiniz güya taşak geçtiniz burda..
ulan burayı da eren kömürlünün forumlarına çevirdiniz...
efendi konuşsan kaç yazar, verebilecek bir cevabın yok zaten, ancak hakaret edebilirsin özel mesajdan... Seni tanımam etmem, sen de beni tanımıyorsun muhtemelen, benim yanaşmalık yaptığımı söylüyorsun, sonra hakaret etmedim diyorsun... Elinle tek bir somut örnek göster bana, yanaşmalık yaptığıma dair, piyasada tanıyan tanır beni, gider yüzleşirsin...
Explanation for foreigner The Diyv fans, you can send private message for information about this entry...