Beyler teşekkür ederim, meğer "cure all diseases" şekli bir piizimiz varmış da haberimiz yokmuş, neyim var neyim yok diye bakarken denk geldim, onu içtim geçti. Ulan günlerdir 39-41 arası etki edecek silahları 32-33'lerde kullanıyorduk.
Sonrasında ne oldu bilin bakalım? Dere tepe düz koşarken 2 tane vampire denk geldim, aslında bir şey kapınca sol üst köşede uyarısı çıkıyor ama mevzu esnasında görmüyor tabii insan o uyarıyı her zaman. Ertesi gün güneş batarken, "aniden susuzluk bastı sana" diye bir mesaj geldi. Hemen açtım bir baktım ki vampirism dalgası girmiş içimize. İleride vampirliğe yol açar diyor hem de, bak sen. Neyse tapınağın tekinde şu cure all diseases piizinden bolca buldum da sorun olmuyor şimdilik.
Şimdi görev misali olanlar bitti, daha bir serbest takılacağım moda geçtim gibi. Ama şimdi de Companions mevzuları biraz kısa sürüyor, insan başka heyecanlar arıyor... Oyunda bir sürü de bug var; Ratway/Esbern'den sonra High Hrotgar'daki barış toplantısında ve şimdi de Winterhold'daki büyü öğrenimi başlangıcında oyun duruyor. Konsoldan yazılan bazı şeyler var bunları düzeltmek için, onlar da olmasa görevler bekleyecek... Winterhold'u henüz halledemedik misal.
Ayrıca başıma ne geldi bakın... Sen, "dur lan yeni bir oyun açayım da, başlangıç nasılmış bir daha bakayım" de, oyunu aç, sonra dal git, oyun da bütün save dosyalarını normal oyunun üzerine kaydetsin... Fark edince harakiri yapasım geldi yeminle. Anlayacağınız, baştan başladım. İki pazar günü/pazartesi gecesi toplam 30 saat oynamışımdır, pazartesileri uykusuz geçiyor.
Bu arada fena ikilemde kaldığım durumlar var. Paathurnax'ı öldürme konusunda kararsız kaldım. Sovngarde'a gittim, sonra düşünüp karar veririm dedim. Ama Sovngarde'da Alduin ile karşılaştıktan sonra o görev otomatik olarak düşüyor sanırım, listede göremedim... Blades tayfasını bu kararımızdan dolayı düşman olarak karşımızda bulabiliriz. İkincisi; Companions'da uyuz bir herif var, kurt mudur ayı mıdır nedir, bir özellik yüklemek istedi mağarada. Karışık yok mu dedim? Yok dedi. Ama onun bir gün öncesinde adamların lideri ile tesadüfen bu konuyu sevmediğini söylediği bir konuşma yapmıştık. Bu da kafamı karıştırdı. Velhasıl oynuyoruz işte...