Ben whiterundaki imperial askerlerini bıçaklamıştım. Yerlerine kimse gelmemişti. Daha sonra Stormcloaklar şehri ele geçirince onların askerleri geldi eskilerin yerine. Sanırım ölen öldüğüyle kalıyor.Abi bir de şu var.. Birşeyler satın alırken ortalık karıştı, bende satıcı dahil odadaki herkesi kılıçtan geçirdim. iyi halt ettim de, yerine kimse geçiyor mu karakterlerin?
Allah aşkına biri yardım etsin kafayı yiyecegim lütfen oyunun youtube den videolarına bakıyorum healt bar sora stamina bar sora magicka bar altta benim ekran 0 hic birsey yok yani cross aim bile yok(su cs deki isaret alma yeri işte) yani ok atmak veya buyuculuk yapmak istedigim zaman hedef almadan yapıyorum oyunu cok kez sildim ve bir cok torrentten yeniden indirdim gene aynı sey yani 10 lvl a kadar boyle oynadım fakat ilerde tek atan uzaktan indirilmesi gereken yaratıklar varmış ne yapacagımı bilmiyorum options tan tum ayarlarada baktım nolur birisi yardım etsin oyunu bırakmak istemiyorum -.-
Biriniz bana söyleyebilir mi, gittiğim her köyde bana saldırıyor oluşları oluşturduğum karakterin hatun oluşundan mı, yoksa elimin uzun olup gerekli gereksiz ne bulursan yürütüyor oluşumdan mı?
O değil de, biri bana deadra kalbini nerden bulacağımı söyleyebilir mi? sandıklardan birine 50 tane sakladım bulamıyorum geri...
Onu da çalmıştım zaten
Adı ne? Görevi ne? En kötü bi caps koy yardımcı olmaya çalışalım 🙂çok şahane deadra zırhım oldu da, korktum la benim karakterden.. iyiden iyiye dark side olayına bağladı.. bir de şu yanımızda dolanan adam veya kadına ne yapıcaz da hemen geri ayaklanacak.. sürüm sürüm sürünüyor zavallı.