Dostum satınalmak istediğin amfinin marka olarak Türkiye'de merkez veya yetkili bir servisi var mı ilk olarak bunu öğrenmen lazım. Bunu sallıyorum A marka amfi alacaksan A'nın resmi sitesinin support bölümünden öğrenebilirsin. 2.si garanti koşullarını yine A'nın ana sitesinden öğrenebilirsin. Durumu onlarla yazışarak Thomann'dan alacağını belirtip bu durumda Türkiye'deki servislerinizde garanti kapsamında işlem görür mü bunu öğrenebilirsin.
Ancak şöyle bir durum var. Firma sana garantisi var dese bile, yokmuş gibi düşün. Ben 10 yıl önce Makedonya'dan 3 yıl uluslararası garantisi olan bir Bugera 6262 kafa aldım. 3.5 yıl sonra üstüne çay döküldü amfi açıkken. Temizledim falan ama işe yaramadı. Garantisi bitmişti ancak şöyle bir durum vardı. Behringerle yazışarak Türkiye'de nerede servisleri olduğunu sordum, Kağıthanede saçma sapan bir yeri gösterdiler. adamları arayıp ulaşmak için 1 ay harcadım. Telefonlarına bile bakmıyorlardı enteresan bir biçimde. Şimdi amfi 20 kilodan fazla. Ben kalkıp bunu pendikten kağıthaneye götürmeye üşendim ki götürsem de şundan emindim, bozuk olmayan birçok şeye bu da bozulmuş diyerek fazla servis parası isteyebilirlerdi. (daha önce yaşadığım olaylardan yola çıkarak) O dönemde amfinin sadece lambalarını değiştirmeye kalksak, neredeyse yeni bir amfi alacak para tutuyordu bu yüzden salladım uğraşmadım. Daha sonra kuzenle kendimiz tamir ettik falan uzatmıyım.
Thomann'da öte yandan lamba satınalırken yorumlarını da okuyorum.
🎸 TAD JJ ECC83S/12AX7 Tube mesela birisi amfi alıp sorun yaşamış, thomann'a geri yollamış. Thomann'ın servisi ise lambalarını değiştirip bu lambayı takmış ve sorun düzelmiş.
Satın aldığım gitarın ısrarla satın aldığım hard case ile gönderilmesini istedim fakat garanti bozulur diye reddettiler. Eğer ki hasarlı gelirse Türkiye'den Almanya'ya geri gönderim ücretini kendilerinin karşılayacaklarını ve ücretsiz bir şekilde yenisini göndereceklerini söylediler. Haliyle servislik bir durum olduğunda da aynı biçimde olur diye tahmin ediyorum ama sen yine de bi sor 3 yıllık garanti süresi boyunca bozulursa servis süreci nasıl oluyor, kargo ücretlerini kim ödüyor vs. vs. Bizim söylediklerimiz sonuçta resmi bilgiler değil. Deneyimlediğimiz şeyler. Ancak Thomann sana mailde şöyle yapacağız diye dönüş yaparsa, Gelecekte Thomann'ın garanti koşulları değişse bile en azından bu yazılı postaları kanıt olarak da gösterip hizmet alabilirsin.