hocam hangi amfiyi aldınız?Hayır %20 uygulanmadı.
Evde takılmak için "Marshall Code 100H" ... Bilindik bir mağaza, outlet bir ürüne 1 TL dahi indirim yapamayız deyince inat yüzünden aldım. Kemper powerhead, wishlist'te duruyor bakalım, hanımı ikna edebilirsem alacağım. 🙂hocam hangi amfiyi aldınız?
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam. %20 ek vergi uygulanmaması beni cezbetti, şansımı deneyeceğim 🙂Evde takılmak için "Marshall Code 100H" ... Bilindik bir mağaza, outlet bir ürüne 1 TL dahi indirim yapamayız deyince inat yüzünden aldım. Kemper powerhead, wishlist'te duruyor bakalım, hanımı ikna edebilirsem alacağım. 🙂
Teşekkür ederim, sanırım kafa amfilerde uygulanmıyor. Asıl korktuğum kabin. Yarın da kargo hareketi olmazsa; iptal edip buradan almayı düşünebilirim. İptal sürecinde deneyimli arkadaşlar, süreçle ilgili bilgi verebilir mi?hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam. %20 ek vergi uygulanmaması beni cezbetti, şansımı deneyeceğim 🙂
Muhtemelen memur hoperlor olmayınca fark etmemiş olabilir. Yoksa kafa amfilerde bildiğim kadarıyla vergiye tabi.Teşekkür ederim, sanırım kafa amfilerde uygulanmıyor. Asıl korktuğum kabin. Yarın da kargo hareketi olmazsa; iptal edip buradan almayı düşünebilirim. İptal sürecinde deneyimli arkadaşlar, süreçle ilgili bilgi verebilir mi?
Muhtemelen memur hoperlor olmayınca fark etmemiş olabilir. Yoksa kafa amfilerde bildiğim kadarıyla vergiye tabi.
son gelişme olarak dün gümrüğe girmişti, bugün zimmete alındı diyor fakat vergi hesaplaması olmadı.Thomann'dan ikinci siparişim biraz farklı ilerliyor. 5 Mayıs'ta siparis vermiştim. 6'sinda kargoya verildi. 8 mayısta meşhur IPZ Frankfurt'a ulaştı. Ta ki bugüne dek. Herhangi bir gelişme yok hala. Thomann ile iletişime geçtim, 8 mayısta uçak planlandigi gibi turkiyeye vardı, gümrük kaynaklı sorunlarla gecikme yaşanıyordur ama biz yine de soruşturma açtık tarzı seyler söylüyor. Gumruk de henüz ulasmamis turkiyeye diyor. Bekliyorum artık bakalım nasıl sonuclanacak
Normal hocam, sorun yok.Vergisi hesaplanmadan torba kapandı yazisi ile karşılasan oldu mu acaba?
149505 eklentisini görüntüle
Bence yakında elinize geçer. Hayırlı olsun.
insallah dediğiniz gibi olur. Genelde gümrüğe girer girmez vergi hesaplanıyor gibi düşünmüştüm.Normal hocam, sorun yok.
insallah dediğiniz gibi olur. Genelde gümrüğe girer girmez vergi hesaplanıyor gibi düşünmüştüm.
Şahsi ürün olacağı için olmaz ama gelmeden kutularını açsa iyi olur. Yani getirip satıcakmış gibi görünmesin.Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Almanyadan kuzenim gelicek kendi arabasıyla. Gelirken de mikrofon, ses kartı ve referans kulaklık getirtmek istiyorum. Gümrükte sıkıntı çıkar mı bu saydığım ürünler için acaba bilgisi olan var mıdır ?
Yamaha gönderilmiyor dostumLine6 mevzusu karışık gerçekten. Resmi TR distribitörü kim? Bir ara do-re'de HD500'leri Helix'leri görüyordum ama HX Stomp hiç görmedim mesela. HX Stomp almak istesem göndermiyorlar mı Türkiye'ye?