Revv alırsanız tadımlık bir ses atın lütfen, nefsimiz körelsin 😂Yok hocam, ufak kafalardan alırım alırsan 20-25w olanlardan. Revv g20 veya peavey 6505 hm gibi. Benim mesa mini sırt çantama sığıyor, olmadı oraya da koyabilirim kabine almak için.
Revv alırsanız tadımlık bir ses atın lütfen, nefsimiz körelsin 😂Yok hocam, ufak kafalardan alırım alırsan 20-25w olanlardan. Revv g20 veya peavey 6505 hm gibi. Benim mesa mini sırt çantama sığıyor, olmadı oraya da koyabilirim kabine almak için.
Thomann harici konuları da konuştuğumuz için bilenlere şunu sormak istiyorum, 18 inde yurtdışına çıkacağım ve temiz bir kafa amfi alıp gelme planım var.
Eğer bu gerçekleşirse; bavulda elbiselere sarıp sarmayalarak kutusuz (kişisel eşyam olarak) şekilde getirmeyi düşünüyorum. Tüm bu düşünceler ışığında bu amfinin lambalarını sökmem daha sağlıklı olur gibi geliyor bana? Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim arkadaşlar.
O zaman havalimanina ciddi 4 saat önce falan gidin. Guvenlikti, oydu buydu epey sürüyor. Hava yolculuğu pandemiden öncesine göre epey farkli maalesef.Ben almanyaya gideceğim, oradan dönüşte de elim boş gelmeyeyim istiyorum. Peavey'in 6505 mini kafa amfisi gözüme takıldı, ebat ve ağırlık olarak da uygun. Uçacağım firmanın sitesindeki kabin bagajı kurallarına da uyuyor, sırt çantama atıp getirebilirim gibi duruyor şu an. Kutusunu atar, çantama koyar getiririm diye umuyorum. 🙂
Peavey 6505 MH Mini Amp Head favorable buying at our shop
Mini amplifier-head, 20 watts power, switchable, 2 channels, 3-band equalizer, 3x 12AX7, 2x EL84, USB connector, integrated load resistor.www.musicstore.com
herkese merhaba. 19 gün bekleyişin sonunda sipariş verdiğim freqout pedal ve Thomann adaptörü gümrükten aldım. 1 tl damga vergisi, 450 tl gümrük vergisi, 16 tl gümrüğe sunma ücreti ödedim. siparişim 133 avro idi. yüzde 18 vergi alınmış oldu. ankara Yenimahalle pim şubesindeki memurlar iyi davrandı şansıma 🙂 faturayı istediler ve bayağı bir sorguladılar. paket zaten 2- 3 kez açılmış sonuçta sorunsuz aldım ürünleri 🙂 150 avro üstü siparişlerle ilgili de 2- 3 memurla konuştuk astarı yüzünü geçiyor hiç bulaşma dediler 🙂 beyanname doldurma işinden anlıyorsan müşavir olmadan teslim alabilirsin diyorlar. mevzuatta bir engel teşkil etmiyormuş ama beyanname doldurmak zor ve hata kabul etmeyen bir iş diyorlar. benim söyleyeceklerim bu kadar. umarım alışveriş yapacaklara bir nebzede olsa katkı sağlar.
Bildiğim kadarıyla artık her ne kadar sipariş olursa olsun gümrüğe çağrılıyoruz. Yalnız Thomann bize elektronik fatura gönderiyor. Yani gelen ürün de fatura verilmiyor. Acaba kağıt fatura talep edersek 150 Euro altı siparişlerde direk evimize gelir mi emin olamadım bilenler varsa bilgilendirebilir. Öte yandan bir konu daha var. reverb Üzerinden Yamaha thr5 bakıyorum. Amerika postam diye bir aracı firmayla görüştüm. 300-400 $ Siparişlerinizi evinize kadar getiriyoruz dediler. %30 vergi tabi Amerika’dan gelen siparişler için. Artı 25 $ da biz alıyoruz dediler. Gümrükle ilgili sıkıntı yaşamazsınız, evinize kadar getiririz dediler. Doğruluğunu bilmiyorum tabi. Ya da almak mantıklı mı. Çünkü hem fiyatlar biraz daha pahalı, hem de vergi %10 daha fazla avrupaya göre.
Bu aracı firma yıllardır var ve yıllardır bir türlü cesaret edemedim bu vb aracı firmalara sipariş vermek için.Bildiğim kadarıyla artık her ne kadar sipariş olursa olsun gümrüğe çağrılıyoruz. Yalnız Thomann bize elektronik fatura gönderiyor. Yani gelen ürün de fatura verilmiyor. Acaba kağıt fatura talep edersek 150 Euro altı siparişlerde direk evimize gelir mi emin olamadım bilenler varsa bilgilendirebilir. Öte yandan bir konu daha var. reverb Üzerinden Yamaha thr5 bakıyorum. Amerika postam diye bir aracı firmayla görüştüm. 300-400 $ Siparişlerinizi evinize kadar getiriyoruz dediler. %30 vergi tabi Amerika’dan gelen siparişler için. Artı 25 $ da biz alıyoruz dediler. Gümrükle ilgili sıkıntı yaşamazsınız, evinize kadar getiririz dediler. Doğruluğunu bilmiyorum tabi. Ya da almak mantıklı mı. Çünkü hem fiyatlar biraz daha pahalı, hem de vergi %10 daha fazla avrupaya göre.