Arkadaşlar thomann'dan aldığım ürünün fiyatı 142 euro shipping ile 172 euro oluyor bu 150 euro olayına giriyor mu yoksa 30 euro shippingi düşüyorlar mı?
Başlığın amacını yanlış anlamışsınız korkarım. Buradaki bilgilere bakıp o hesabı kendiniz yapmalısınız.Selamlar. 235 EURO'ya amfi almak istiyorum . Menşeini bilmiyorum (keşke UK olsa). Ödeyeceğim MAKSIMUM vergi, resim ve harç ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.
Son 10 sayfayı karıştır. Ne anladıysan forumun da bilgi seviyesi MAKSIMUM o noktada, keşke TAM hesaplayabilsek başımıza gelecekleri. Sürecin sorunsuz akması ise bambaşka bir alt başlık.Selamlar. 235 EURO'ya amfi almak istiyorum . Menşeini bilmiyorum (keşke UK olsa). Ödeyeceğim MAKSIMUM vergi, resim ve harç ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.
Emin olmamakla birlikte 2 bin lira civarı bir hesap yaptım ama bu sadece vergi ücreti bir de vergi müşaviri tutman gerekiyor ondan sonra belge ücretleri var vekâletini vergi müşavirine devrediceksin o da ayri para yani 1 amfi kendine almış 1 amfi de devlete almış oluyorsun AMA dedigim gibi emin değilim iyi araştır müşavirleri arayıp fiyat sor belki daha ucuza denk gelirSelamlar. 235 EURO'ya amfi almak istiyorum . Menşeini bilmiyorum (keşke UK olsa). Ödeyeceğim MAKSIMUM vergi, resim ve harç ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.
235 avro amfiye YAKLAŞIK OLARAK 235 avroda devlet babana vereceksin.Selamlar. 235 EURO'ya amfi almak istiyorum . Menşeini bilmiyorum (keşke UK olsa). Ödeyeceğim MAKSIMUM vergi, resim ve harç ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.
Verecek cevabınız yoksa kalabalık etmeyin. Ülkede ilk amfi alacak kişi ben değilim. Daha önce benzer bir alışveriş yapan biri belki olmuştur, o da belki okur, yanıt vermek ister. Ukalalığın alemi yokBaşlığın amacını yanlış anlamışsınız korkarım. Buradaki bilgilere bakıp o hesabı kendiniz yapmalısınız.
Off ya... Biriniz de şaşırtın.Verecek cevabınız yoksa kalabalık etmeyin. Ülkede ilk amfi alacak kişi ben değilim. Daha önce benzer bir alışveriş yapan biri belki olmuştur, o da belki okur, yanıt vermek ister. Ukalalığın alemi yok
Tolga Hocam paratoner gibisin maşallah 🤣Off ya... Biriniz de şaşırtın.
Adam forumu ücretsiz danışmanlık yeri zannetmiş. Teşekkür etmiş bir de. Eksik olma.
Forumda iki tane mesajın var, üçüncüsü atar-gider. Forum ne işe yarar biliyor musun acaba?
Yaralı parmağa işemezsiniz, gidip millete ukala dersiniz. Blok tabii. Dedim ya, biriniz de şaşırtın. Blokladıktan sonra da halen yanıt vermeye çalışmayın mesela...
Bir bakıma iyi oluyor; zaman kaybını önlüyor benim açımdan.Tolga Hocam paratoner gibisin maşallah 🤣
kimse sizin sekreterliğinizi yapmak zorunda değil!Verecek cevabınız yoksa kalabalık etmeyin. Ülkede ilk amfi alacak kişi ben değilim. Daha önce benzer bir alışveriş yapan biri belki olmuştur, o da belki okur, yanıt vermek ister. Ukalalığın alemi yok
Ben kimseye zorla mesaj yazdırmaya kalkmıyorum. Asıl siz insanlara ne yazacaklarını dayatmaya son verin bence. Vermezseniz ne mı olur? Her gün bir sürü düşük IQ ile uğraşıyorum zaten, bir de size zaman harcayamam.kimse sizin sekreterliğinizi yapmak zorunda değil!
verilen bilgiler ve tecrübelere bakarak kendi hesabınızı yapacaksınız.
yavuz hırsız rolü oynamayın.
sana hayırlı işler, iyi günler.Ben kimseye zorla mesaj yazdırmaya kalkmıyorum. Asıl siz insanlara ne yazacaklarını dayatmaya son verin bence. Vermezseniz ne mı olur? Her gün bir sürü düşük IQ ile uğraşıyorum zaten, bir de size zaman harcayamam.
Araya aracı falan sokup hızlandıralım süreci. İnsanlar birbirini yemeye başladı forumda 😂😂😂Gitarımız UKIM'e gelmiş 🙂
Gümrük masrafı belli olacak, heyecan dorukta 😀
Anaaaaamm. Çok heyecanlandım.Gitarımız UKIM'e gelmiş 🙂
Gümrük masrafı belli olacak, heyecan dorukta 😀