İngilizce adres yazılmaz ki, adres tamamen işlevsel bir kavram. Hani turkrock.com dur bu, domaini almancaya cevirip yazmayız.Thomannda adres yazarken inglizce mi yaziyorsunuz yoksa turkce mi?
adam street mi yazayim, strasse mi, cadde mi demis. Ben cevaplayayim Turkce yaz.İngilizce adres yazılmaz ki, adres tamamen işlevsel bir kavram. Hani turkrock.com dur bu, domaini almancaya cevirip yazmayız.
Arapça yazarsak büyük sevabı var. "Allah kabul etsin." der bitiririz.
İngilizce adres yazılmaz ki, adres tamamen işlevsel bir kavram. Hani turkrock.com dur bu, domaini almancaya cevirip yazmayız.
Bir de adres kismina yazinca karakter sayisi yetersiz geliyor onu nasil hallediyor insanlar?İngilizce adres yazılmaz ki, adres tamamen işlevsel bir kavram. Hani turkrock.com dur bu, domaini almancaya cevirip yazmayız.
Yani sizin durumunuzu bilemiyorum, kısaltmalar var caddesi yerine Cad. mahalle için Mh. kullanılınır, bunun dışında benim ikamet ettiğim caddeyi almanlar(Thomann) kendi klavyelerinde bulunan ä (umlaut) harfiyle yazmışlardı, böyle ince detaylara dikkat ettiğimden durumu onlara bildirdiğimde bana kargonun adres etiketini göstermişlerdi, orada harfler türkçe karakterdi.Bir de adres kismina yazinca karakter sayisi yetersiz geliyor onu nasil hallediyor insanlar?
Kastım yabancı dildi, sonuçta buradaki ilgili görevliler ayrıyeten antik yunanca bilse ben de çekinmeden öyle yazardım, evet gerek yok.adam street mi yazayim, strasse mi, cadde mi demis. Ben cevaplayayim Turkce yaz.
Ad soyad kismina yaziyor thomann adresi.Bir de adres kismina yazinca karakter sayisi yetersiz geliyor onu nasil hallediyor insanlar?
İndirdim adresi girdim ve ödemeyi yaptım. Bu konu altında güncellerim artık insanları.Hocam uygulamasını indirin, rahat edin.
yazma dışında okumayı da biliyorsan birkaç sayfa geriye gidebilirsin.thomannda taksit işleri nasıl oluyor ?
ayrıca bu sepete ne kadar vergi çıkar tahmini ?
165730 eklentisini görüntüle
thomannda taksit işleri nasıl oluyor ?
En az çarpı 2 …. Ve eser miktarda çilethomannda taksit işleri nasıl oluyor ?
cilesi en buyugu bence paradan daha sikinti. Gumrukcu bir tanidigim artik o islere girmedigini soyledi adam ugrasmak istemiyor o derece.En az çarpı 2 …. Ve eser miktarda çile
cilesi en buyugu bence paradan daha sikinti. Gumrukcu bir tanidigim artik o islere girmedigini soyledi adam ugrasmak istemiyor o derece.
O zaman Türkiye'den almak çok daha mantıklı hocamEn az çarpı 2 …. Ve eser miktarda çile