Göndermesen peki ? 🙂 Birşey demezlerdi bu da benden olsun diyecekler galiba ? Acaba bu açık için sözleşmelerinde bir madde var mıdır ?
Benim başıma da benzeri geldiydi. Gitar elime ulaştı. 1 hafta sonra banka hesabıma gitarın tutarı geri iade edilmişti thomanndan.
Marshall DSL40C almak istiyorum bu arada thomanndan fakat 30kg sınırının üstüne çıkıyor toplam ağırlığı. Kargolanmadan önce hoparlörünü söktürüp sadece amfiyi yollasalar 2-3 gün sonrada hoparlörü kargolayamazlar mı acaba 🙂 Mail atarak soracaktımda ingilizcem yetmedi okadarına 😛
Zorla alacaz aleti anlaşılan 🙂 Euro'nun zirve yaptığı gün denemek nerden aklıma geldi yani bana bravo.
Neyse her işte bi hayır vardır. Benim ironball satılık bu arada bari onu satıp para kazanalım biraz. BKZ: profilimdeki ilan.
Mail attım, cevap bekliyorum.Thomann'ın bu durumlarda ne yapacağı kestirelemiyor. En iyisi mail atmanız.
Benzer durumu yaşadım. ki biraz yukarıları okursan görürsün. Tracking number verdiler. Sipariş durumu Closed görünüyor. Kargo takip numarasını girince yanlış numara diyor. Mail attım cevap atmadılar. Mal misali bekliyorum. Şu an kendi sitelerinde kargo takibi bölümünde yurtdışına gönderilmiş durumda görünüyor. Enteresan işler vallahi anlamadım.Mail attım, cevap bekliyorum.
Az önce mail geldi thomanndan. Transferin başarısız olduğunu ve bank transfer yolu ile ödemeyi beklediklerini söylediler. Şimdi order numarasını verip siparişi iptal etmelerini mail yolu ile belirttim. İptal ettikleri zaman alışverişi tekrarlayacağım. İşlem süreci biraz garip işliyor galiba.Benzer durumu yaşadım. ki biraz yukarıları okursan görürsün. Tracking number verdiler. Sipariş durumu Closed görünüyor. Kargo takip numarasını girince yanlış numara diyor. Mail attım cevap atmadılar. Mal misali bekliyorum. Şu an kendi sitelerinde kargo takibi bölümünde yurtdışına gönderilmiş durumda görünüyor. Enteresan işler vallahi anlamadım.
Hangi mail adresine gönderdin hocam? Bana niye cevap vermiyo bu akıllılar ya hu?Az önce mail geldi thomanndan. Transferin başarısız olduğunu ve bank transfer yolu ile ödemeyi beklediklerini söylediler. Şimdi order numarasını verip siparişi iptal etmelerini mail yolu ile belirttim. İptal ettikleri zaman alışverişi tekrarlayacağım. İşlem süreci biraz garip işliyor galiba.
Bu kadar tesadüf olur 🙂 Mail yazmaya girdim ve cevap o an ekrana düştü. Abiler diyor ki:"[email protected]" birde "customer login centre dan send a message" bölümünden. Sağlama aldım. İngilizcen varsa arayabilirsinde.
Eden guitars diye bir firmadan booster preamp sipariş etmiştim, ebaydan di sanırsam. 9dolar usps international shipping yazıyordu, eminim. Siparişi verdim, tam bir hafta bekledim sonra bi baktım siteden" not shipped yet" yazısı ile karşılaştım. Hemen mail attım ne ayaksınız siz diye. Türkiye'ye posta ücretinin 35$ olduğunu bunu ödersem göndereceklerini söylediler. Bende direk " refund" dedim. Arada böyle puştluklar oluyor işte 😆Bu kadar tesadüf olur 🙂 Mail yazmaya girdim ve cevap o an ekrana düştü. Abiler diyor ki:
Dear Efe,
Thanks for contacting us.
I can confirm that your order was successfully charged to your Visa card ending 019.
Kind regards
O zaman ben de cevap atayım madem. Tracking neden çıkmıyor hafız diye.
🙂) Bana direkt 30 öro soktular hocam zaten. Hatta yurt dışı edildi bile ama ben ptt den takip edemiyorum.Eden guitars diye bir firmadan booster preamp sipariş etmiştim, ebaydan di sanırsam. 9dolar usps international shipping yazıyordu, eminim. Siparişi verdim, tam bir hafta bekledim sonra bi baktım siteden" not shipped yet" yazısı ile karşılaştım. Hemen mail attım ne ayaksınız siz diye. Türkiye'ye posta ücretinin 35$ olduğunu bunu ödersem göndereceklerini söylediler. Bende direk " refund" dedim. Arada böyle puştluklar oluyor işte 😆
Elinize ulaşacaktır, merak etmeyin.🙂) Bana direkt 30 öro soktular hocam zaten. Hatta yurt dışı edildi bile ama ben ptt den takip edemiyorum.
"Hello,Yıl sonu büyük ihtimalle belli olurdu göndermeseydim başıma belki iş açılabilirdi.
"Hi Kubilay,
I checked with our accounts department and it seems the Guitar department failed to process your payment, what you saw return to your account was the expiry of the per-authorisation.
Our accounts department tried to process the card payment today and unfortunately it failed as the per-authorisation has expired."
Maile cevap olarak bunu yazmışlardı. Pek birşey anlamadım gerçi google translate ile.
Valla takip numarasından ulaşamıyorum belki ama site üzerinden tracking bölümüne girince an itibariyle yurda giriş yaptığını gördüm. Vay anasını isteyerek almış olsam kesin 1 ayda gelirdi anasını satayım ya.Elinize ulaşacaktır, merak etmeyin.
Valla takip numarasından ulaşamıyorum belki ama site üzerinden tracking bölümüne girince an itibariyle yurda giriş yaptığını gördüm. Vay anasını isteyerek almış olsam kesin 1 ayda gelirdi anasını satayım ya.