arkadaşlar forumda aradım fakat bulamadım. Birden fazla ürün siparişi vermeyi düşünüyorum. Örneğin 2 referans monitör 1 synth 1 mikrofon, 1000 euro'ya yakın. %18 ödeyip alabilir miyim ürünleri, yoksa uğraştırırlar mı ticari mal deyip. Teşekkürler cevaplarınız için.
Çoklu ürün alımında sorun olmuyor aslında, önemli olan aynı üründen 2den fazla almamak. Yalnız alacağınız şeyler ebat olarak büyükse, iki paket şeklinde gönderip aynı faturayı ikisine de koyuyorlar, ptt iki defa işleme alıp vergi isteyebiliyor,forumda bu sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş.arkadaşlar forumda aradım fakat bulamadım. Birden fazla ürün siparişi vermeyi düşünüyorum. Örneğin 2 referans monitör 1 synth 1 mikrofon, 1000 euro'ya yakın. %18 ödeyip alabilir miyim ürünleri, yoksa uğraştırırlar mı ticari mal deyip. Teşekkürler cevaplarınız için.
ben de musicstore.den ürün aldım 1 haftada kapıma kadar geldi. ama şimdi bakıyorum kargo ücreti 60 Euro'ya çıkmış .thoman da 30 Euro hala.Musicstore'dan alis veris yapiyorum. Kapima kadar getirdiler. Guvenle alabilirsiniz.
arkadaşlar almanya da yaşayan akrabalarım var ve yazları İstanbul'a geliyorlar.ben de niye şimdiye kadar hiç bir şey getirtmedim diye düşünürken gitar almak fikri geldi aklıma.istediğim gitar da linkteki gitarlardan birisi.buradaki fiyatı ile arasında 300 Euro yani 1000 tl var. Getirtmeye değer mi, mantıklı mı sizce?
Fender CLSC 60s Jazzmaster LAQ RW SFG
Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster
şansıma bir kaç akrabam var hem uçakla gelen hem de araba ile gelen 🙂Uçakta kargoya vermesinler, mümkünse yanlarında uçağa alsınlar. Öbür türlü zarar görme ihtimali var.
Hangi işlem ? Ukim'e giriş yapmış mı ?Arkadaşlar sizce bu durum normal' mi ? en son işlem 29.01.2016
footswicth ayrı paketlenmiş aynı sipariş olarak yola çıktı ve sorunsuz giriş yaptı.
merak ettiğim tam olarak türkiyeye giriş yapmamış olan bu ürün şuan türkiye gümrükte mi yoksa kim bilir nerelerdemi 😀 diğeri zaten sorunsuz gelmiş minik paket olduğu için gümrük vergisi vs yok @Coder_Arkadaşlar sizce bu durum normal' mi ? en son işlem 29.01.2016
footswicth ayrı paketlenmiş aynı sipariş olarak yola çıktı ve sorunsuz giriş yaptı.
DHL Web sitesinde durumu ne olarak gözüküyor ?merak ettiğim tam olarak türkiyeye giriş yapmamış olan bu ürün şuan türkiye gümrükte mi yoksa kim bilir nerelerdemi 😀 diğeri zaten sorunsuz gelmiş minik paket olduğu için gümrük vergisi vs yok @Coder_