Alıntı eksik oldu sanki hakan idare et neyse.
Alıntı eksik oldu sanki hakan idare et neyse.
Keşke olsada pratikte öyle olmuyor işte türkiye bura bişiy olmaz bu ülkede bu konularda bence, ucuz bulayım yurt dışı bence daha mantıklı.Alıntıda eksiklik yok abi. Olsa da sorun değil 🙂
Son zamanlarda Tüketici Hakları'nda yapılan iyileştirmeler, hakem heyetleri falan iyi gelişme diye düşünüyordum ben. Hani bu yüzden yakın fiyatlarda buradan gitar almak bana da mantıklı geliyordu. Ki garanti kapsamında direk malı değiştirmeleri icap etmez mi?
Keşke olsada pratikte öyle olmuyor işte türkiye bura bişiy olmaz bu ülkede bu konularda bence, ucuz bulayım yurt dışı bence daha mantıklı.
kredi kartında yeterli bakiye olup olmadığı, ürünlerin depoda hazır olup olmadığı vs. teyit edildikten sonra liste olarak düşüyor.Siparişi verip ödemeyi gerçekleştirdikten sonra site üzerinden aldıklarımın listesini görebileceğim yer yokmu? Baktığımda eski siparişim görünüyor. Yeni sipariş onaydan falan geçincemi bir süre sonramı görunuyor?
Arkadaşlar thomann'den verdiğim siparişin gümrüğe takılmaması için VAT dahil kaç EURO olması lazım? 39 sayfa var 5-10 sayfa baktım ama bilgi bulamadım.
Alacağım ürün £65, VAT ile beraber £85 tutuyor. Ben ekstra tel vs. eklemek istiyorum gümrük limitinin yettiği kadar.
Söz konusu eşyanın vergilendirilmesinde, eşya kıymetinden önemli değeri olmayan eşyaya ilişkin olan 75 Avro mahsup edilmeyecektir.
Söz konusu eşyanın vergilendirilmesinde, eşya kıymetinden önemli değeri olmayan eşyaya ilişkin olan 75 Avro mahsup edilmeyecektir.
Bunu VAT dahili mi VAT harici mi hesaplamamız gerekiyor bilginiz var mı?
Evet şimdi ülkeyi değiştirince asıl fiyat çıktı ortaya 74,79 €Siz adresinizi Türkiye'de verdiğinizde önünüze VAT'siz fiyat gelmesi lazım zaten.
ben thomann dan yaklasık 2 ay önce alışveriş yaptım.eventide timefactor aldım.benım alısverısım kusursuz tamamlandı.yanlış hatırlamıyorsam 10-11 günde elime ulaştı.ptt ye 60 kuruş ödeme yaptım sadece 🙂 paketleme gayet iyiydi.ürün sıfır kapalı kutu jelatınındeydı o konudada bır sorun yoktu.cok temız bır alısverıs oldu.mydukkandan alsaydım 2250 tl cıvarındaydı ben aldıgımda bana kargo masrafı dahıl 1250 lıraya mı ne denk geldı.demekki neymiş bizim ülkede kur gumruk hıkayesı yapıyor ya fırmalar safi yalan.çünkü onlar bızım aldıgımız fıyattan daha da uyguna alıyorlar.mesela thomannda abd den amerikan ürünlerini getırtıyor bızımkıler de.ama fıyatlarda ınanılmaz farklar var.thomann ın bır guzellıgıde su abd den alsak voltaj konusunda sıkıntı oluyor ama almanyayla voltajımız uydugu ıcın o açıdanda çok iyi.şimdi borclarım var gıtarlarımdan bırını satıyorum satıp borclarımı odeyeyım tekrar bır kac ekıpman ıcın sıparıs verıcem 🙂Herkese selamlar.Sormak istediğim bir soru var.Thomann dan alısveriş yapmış arkadaslar var ise sistemin nasıl işlediğini anlatabilir mi acaba? Ve gümrükte sorun olup olmama konusunda aydınlatabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
ben thomann dan yaklasık 2 ay önce alışveriş yaptım.eventide timefactor aldım.benım alısverısım kusursuz tamamlandı.yanlış hatırlamıyorsam 10-11 günde elime ulaştı.ptt ye 60 kuruş ödeme yaptım sadece 🙂 paketleme gayet iyiydi.ürün sıfır kapalı kutu jelatınındeydı o konudada bır sorun yoktu.cok temız bır alısverıs oldu.mydukkandan alsaydım 2250 tl cıvarındaydı ben aldıgımda bana kargo masrafı dahıl 1250 lıraya mı ne denk geldı.demekki neymiş bizim ülkede kur gumruk hıkayesı yapıyor ya fırmalar safi yalan.çünkü onlar bızım aldıgımız fıyattan daha da uyguna alıyorlar.mesela thomannda abd den amerikan ürünlerini getırtıyor bızımkıler de.ama fıyatlarda ınanılmaz farklar var.thomann ın bır guzellıgıde su abd den alsak voltaj konusunda sıkıntı oluyor ama almanyayla voltajımız uydugu ıcın o açıdanda çok iyi.şimdi borclarım var gıtarlarımdan bırını satıyorum satıp borclarımı odeyeyım tekrar bır kac ekıpman ıcın sıparıs verıcem 🙂