DHL kodunu buradaki sayfada aratın, açılan sayfada yerel posta firması takip kodu ibaresinin altındaki kodu ptt adresinden artatabilirsiniz:Selamlar. Ptt'nin sitesinden kargoyu takip edebilmek için, Thomann'ın verdiği takip numarasına herhangi bir ek vs koyuyor muyuz? O numara ile arama yapınca hatalı diyor. Teşekkürler.
yurtdışı kargoları için tavsiyem ios ta 17 track diye bir uygulama var worldwide kargo takip sistemi ben onu kullanıyorum gerek aliexpress gerek amazon gerek thoman tüm ülkeleri destekliyor aldığım yerden kargo noyu bi kere girince türkiyeye geldiğinde yeni verilen kargo takip numarasını kendisi giriyor sisteme çok rahat bir uygulama her aşamada bilgilendirme bildirimi yolluyor 🙂
LoL gerçekten arka arkaya bu kadar hatayı nasıl yaptınız 😀Az önce çok büyük bir hata yaptım. Thomann üzerinden nasıl sipariş verebilirim diye bakıyordum. Sepete ekledim, ödeme yolu olarak bankayı transferini seçtim, adres vs herşey yazıldı ve onayladım. Kargo verildi yani anlayacağınız. Mail attım ama iptal ederler mi? :/
Amfinin büyüsüne kapılmıştım 😀 Çok fena bir tecrübe oldu benim için.LoL gerçekten arka arkaya bu kadar hatayı nasıl yaptınız 😀
Para yatmadan kargoya çıkarmazlar zaten
hepimizin yapmak istediği bir ''hata'' yapmışsınızAz önce çok büyük bir hata yaptım. Thomann üzerinden nasıl sipariş verebilirim diye bakıyordum. Sepete ekledim, ödeme yolu olarak bankayı transferini seçtim, adres vs herşey yazıldı ve onayladım. Kargo verildi yani anlayacağınız. Mail attım ama iptal ederler mi? :/
EVH 5150III 1x12 Ivory Combo 🙂Hangi amfi bu aklı baştan alan merak ettim 🙂
Ben giriyorum rahatlıkla.Bu arada Thomann'a bir türlü giriş yapamıyorum doğru yazdığım halde. Sizde de böyle mi?
Sipariş oluşturulur ancak siz ödeme çıkarmadan onaylanmaz ve kargolanmaz,thomann bu kadar amatör bir firma değil.Az önce çok büyük bir hata yaptım. Thomann üzerinden nasıl sipariş verebilirim diye bakıyordum. Sepete ekledim, ödeme yolu olarak bankayı transferini seçtim, adres vs herşey yazıldı ve onayladım. Kargo verildi yani anlayacağınız. Mail attım ama iptal ederler mi? :/
Arkadaşlar son 1-2 ay içerisinde amfi getirtmiş olan var mı ? Sorun yaşayan oldu mu hiç ?
Bu haftasonu tünelde davul amfisi için sağa sola soru sorarken, hiçbiryerde doğru düzgün yoktu ve bir müzik marketteki yetkili arkadaş şu hadiseyi anlattı:
Bilmemne şehrinde -hatırlamıyorum-, bir eleman çıplak kabloyla amfi bağlarken aynı anda çimene basmış. Kendini topraklamış anlayacağınız. Bütün elektrik de içinden geçince aramızdan ayrılmış. Ondan beri devlet garip garip sorunlar yaratıyormuş, mağazalar amfi getirirken ekstra tedbirler almak ve dolayısıyla ekstra ücretler ödemek zorunda kalıyorlarmış galiba. O yüzden küçük ve az satılan amfi getirmekte büyük sorunlar yaşanıyormuş.
Tabi sonuçta onların yaptığı ticari bir ithalat. Biz kişisel olarak 1500 Euro altı bir alışverişte amfi getirirsek sorun çıkacağını hiç sanmıyorum ama, yine de işi sağlama almak amacıyla bir sorun yaşayan oldu mu merak ettim doğrusu.
Arkadaşlar son 1-2 ay içerisinde amfi getirtmiş olan var mı ? Sorun yaşayan oldu mu hiç ?
Bu haftasonu tünelde davul amfisi için sağa sola soru sorarken, hiçbiryerde doğru düzgün yoktu ve bir müzik marketteki yetkili arkadaş şu hadiseyi anlattı:
Bilmemne şehrinde -hatırlamıyorum-, bir eleman çıplak kabloyla amfi bağlarken aynı anda çimene basmış. Kendini topraklamış anlayacağınız. Bütün elektrik de içinden geçince aramızdan ayrılmış. Ondan beri devlet garip garip sorunlar yaratıyormuş, mağazalar amfi getirirken ekstra tedbirler almak ve dolayısıyla ekstra ücretler ödemek zorunda kalıyorlarmış galiba. O yüzden küçük ve az satılan amfi getirmekte büyük sorunlar yaşanıyormuş.
Tabi sonuçta onların yaptığı ticari bir ithalat. Biz kişisel olarak 1500 Euro altı bir alışverişte amfi getirirsek sorun çıkacağını hiç sanmıyorum ama, yine de işi sağlama almak amacıyla bir sorun yaşayan oldu mu merak ettim doğrusu.