Hallettim, teşekkürler...Thomann'dan yakın zamanda birşeyler alacak olan varsa, çok ufak ve düşük meblağlı bir şey almam gerekiyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Hallettim, teşekkürler...Thomann'dan yakın zamanda birşeyler alacak olan varsa, çok ufak ve düşük meblağlı bir şey almam gerekiyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
burdaki daha önceki yazışmalarda "KDV" ödeneceğinden bahsediliyor hep, ama demek ki onu yazanlar aslında gümrük vergisini kastetmişler.. cevabınız için teşekkür ederim.Yurtdisindan alinan urunlere kdv odenmez.
3. harcamam kartıma sipariş bedelinin o anki TL karşılığı + 100 lira olarak yansıdı.
Kur farkı olduğunu düşünüyorum.Buradaki +100 TL nedir acaba? Kargo mu?
Muhtemelen %3 civarındaki uluslarası kur dönüşüm komisyonu, bende de aynısı oluyor hep ve bankaya sorduğumda komisyon olarak ifade ettiler, yurtdışında alışveriş yapıyormuşsun gibi uygulanıyor. kargo ücreti zaten standart 30 euro, sepet fiyatından bağımsız sabit bir fiyat.Buradaki +100 TL nedir acaba? Kargo mu?
Pardon yeni gördüm.. evet, oradaki +100 lira, kargo bedeli olan 30 euronun yaklaşık karşılığı.Buradaki +100 TL nedir acaba? Kargo mu?
bir kaç gün önce 4u rack case aldım... en para ileArkadaşlar enpara ile thomann'dan ürün alanınız var mı?
DHL...merak ettim thomann kargoları alman posta servisi ile mi yolluyor yoksa ups,fedex gibi özel şirketlerle mi ?
Aynen, DHL TR gümrüğüne kadar getiriyor...peki yukarda bir arkadaş kargosunu ptt'nin sayfasından takip ettiğini yazmiş o nasıl oluyor ? DHL almanyadan gelen paketi ptt'yemi bırakıyor ? ben dhl kendi dağıtım yapıyor diye biliyorum.