Bu biraz ne alacağınıza bağlı bir durum. Gitar teli ve potans almıştım. Daha kapıda vergi ödeme durumu tam oturmamıştı. 10ar taneden 2 set gitar teli ve potanslar almıştım. Ne yapacaksın bu kadar teli diye sormuşlardı, müzisyen olduğumu ve neredeyse haftada bir tel değiştirdiğimi söylediğimde tamam diyip teslim etmişlerdi.Yedek parça alsam gumruk problemi olur mu acaba bi parçadan 3-4 tane olacak ve ticari sayılmasından endişe ediyorum.
www.banzaimusic.com adresinden bunları daha uygun kargo ücreti ile temin edebilirsiniz.potanslar,kablolar vs ıvır zıvır ihtiyaçlarım var hepsini burada bulamıyorum.
potanslar,kablolar vs ıvır zıvır ihtiyaçlarım var hepsini burada bulamıyorum
3 kelime? Evli mutlu çocuklu? Birde o deyim 2 kelime değil miydi? 😀Gümrük muayene memurunun iki dudağının arasından çıkacak 3 kelimeye bakıyor senin durumun...
3 kelime? Evli mutlu çocuklu? Birde o deyim 2 kelime değil miydi? 😀
Neden bu kadar uzun sürüyor?Bugün itibariyle ürünümün yola çıkışı üzerinden tam 1 ay geçti. 80 Günde devri alem!
Noel kutlamalarına katılmaya karar vermiş. 😛Neden bu kadar uzun sürüyor?
Bugün itibariyle ürünümün yola çıkışı üzerinden tam 1 ay geçti. 80 Günde devri alem!
bBugün itibariyle ürünümün yola çıkışı üzerinden tam 1 ay geçti. 80 Günde devri alem!
Hayır! 1 aydır "Gönderi Yurt Dışına Sevk Edildi" diyor.ptt den baktiginizda TR ye giris yapmis gorunuyor mu ? benimde satın alınalı 2 hafta kadar oldu daha TR ye giris yapmadi nedense...
Thomann da son durum bu: "The goods are being processed for export into the destination country."b
benim de alağı yukarı aynı zamanda ısmarladığım bir kargom var gelmeyen. Thommanna bu durum normal mi diye sordum 4 gün önce. cevap olarak şunlar söylendi: paket şuan "lost in transit" görünüyor. DHLye parsel sorgulaması için başvuru yaptık cevap bekliyoruz. para iadesi veya tekrar yollama gibi konular daha sonra sizinle belirlenecektir. Zorunlu bir bekleme süresi var ondan önce birşey yapamıyoruz. bazen kargoların EU harici bir ülkeye varışı 3/8 hafta arası tutabiliyor.vs vs
93239 eklentisini görüntüle
Hayır! 1 aydır "Gönderi Yurt Dışına Sevk Edildi" diyor.
Kaybolmamıştır da... bana son gelişmelerden sonra kasıtlı olarak geciktiriliyormuş gibi geliyor ... En azından önceliği başka ülkelere veriyorlardır.bendede aynı sekilde görünüyor kıllanmaya basladim acaba kayıp mı oldu diye