Deve sırtında geliyor heralde 🙂ben Türkiye DHL'ide aradım , ptt'yide aradim biraz evvel paket Türkiyeye giriş yapmamış o yuzden ikiside hic bir sey göremiyor. ben anlamiyorum bu paket haftalardir nasil almanyadan buraya gelemez. adamlarda bana sabırlı olsun diye cevap veriyorlar 😡
Üstad deve sırtında bile gelse 39 gün içinde sınırdan giriş yapardı. Kedidir kedi o 🙂Deve sırtında geliyor heralde 🙂
Herhalde daha önce size yazmış olduğum yazıları dikkatlice okumadınız. Almanya'dan çıkalı 35 gün oldu diyorum. 🙂
Bugün thomandan haber geldi. Dhl postanızı kaybetmiş dedi. isterseniz yenisini gönderelim veya paranızı iade edelim dediler.
inanılır gibi değil. koskoca dhl, imza karşılığı alıp verdiği eşek kadar koliyi nasıl kaybeder. Hep bana mı denk gelir.
www.andertons.co.uk kargo fiyatları gayet uygun ve UPS ile baya hızlı bir şekilde elinize ulaşıyor. 2.el bölümü de mevcut, aynı thomann.de gibi alışveriş sepetinde ürün gönderimini Türkiye yapınca VAT düşüyor. Gümrük vergisi için UPS sizinle iletişime geçip bir vekaletname doldurup yollamanızı istiyor daha sonra verdikleri bir hesaba gümrük vergisini ödüyor ve ürünün gelmesini bekliyorsunuz. Hız olarak şöyle söyliyim Salı gecesi sipariş verdiğim ürün aynı haftanın Cumartesi sabahı elime geçmişti.Peki tavsiye edeceğiniz başka düzgün alış veriş sitesi var mı?
Thomana alternatif olabilecek?
Attım mesajı bakalım ne çıkacak. Bi 💩 çıkacak mı 😀Dear Tolga,
Please note DHL has closed the ongoing investigation and has declared your parcel lost.
At this status we surely can organize the refund of your payment or a replacement parcel.
Please be so kind to let us know what you prefer?
Kind Regards
Cristina Szlopp
Tracking Team
bu şekilde de kaybolduğunu bildirdiler.
Evet fiyatlar sterlin üzerinden, fiyatları thomann.de ile pek karşılaştırmadım.stormride1987, söylediğin siteye baktım sterlin üzerinden fiyatları ve thomann a göre daha yüksek gibi geldi bana..?
thomann yanıtında demiş ki geri ödeme "refund of your payment" ya da aynı üründen gönderirim "replacement parcel" demiş yani seçiminizi yapın bişey kaybetmediniz.Selam ahali. Az önce gelen mesaj canımı çok sıktı. Thomanndan kargomun kaybolduğuna dair bir mail aldım. @diebytheaxe 'nin mesajının aynısı. 30 günlük beklemenin karşılığı bu olması inanılır gibi değil. Şu durumda ne yapmam lazım, ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.