Hayır öyle değil "ne isterseniz onu yapalım bize bildirmeniz yeterli isterseniz para iadesi isterseniz yeni ürün, siz seçin " diyor. İngilizce konusunda yardımcı olabilirim ne istiyorsanız o şekilde cevap yazabilirim isterseniz özelden yazışalımİngilizcem iyi değildir lakin ben şöyle anladım: Soruşturma açın, kaybolduğu onaylanırsa size isteğiniz doğrultusunda yeni gönderim ya da para iadesi yaparız.
kaybolduğu onaylandı. ne isterseniz onu yapalım diyor.İngilizcem iyi değildir lakin ben şöyle anladım: Soruşturma açın, kaybolduğu onaylanırsa size isteğiniz doğrultusunda yeni gönderim ya da para iadesi yaparız.
Mesaj attım bugün. 2 gün sonra cevaplarlar büyük ihtimal. Sonucu paylaşırım buradan.Arkadaşlar siparişi kayıp olanlar noldu son durum nedir acaba?
Sonunda yurda giriş yaptığını gördüm. Sanırım yarın gün içerisinde teslim alırım.🙂Arkadaşlar siparişi kayıp olanlar noldu son durum nedir acaba?
Sonunda yurda giriş yaptığını gördüm. Sanırım yarın gün içerisinde teslim alırım.🙂
43 gün sonra...😕güzel haber 🙂 tam kac gun sonra giris yapti yurda ?
benimkinden hala ses seda yok tahimince benimki kayboldu
Merhaba benim de siparişim ayın üçünde TR girişi oldu. Bugün bulunduğum ilçenin kargosunda dağıtıma çıkmış. Sizinki de muhtemelen İstanbul İl sınırları içerisindeyseniz 3-4 gün içerisinde teslim olur.Pazartesiden itibaren siparişimde hareketlenmeler oldu ve şuan gümrükte kontrol bekliyor. Bir anda Türkiye'de buldum siparişleri açık bir hızlanma var. Bundan sonra ne kadar beklerim bilgisi olan var mı?
Zaten bir o eksikti. Gelebilecek tüm aksilikler üst üste geldi. Sipariş vereli 46 gün oldu ve bugün kargoyu teslim almayı ümit ediyorum.Arkadaşlar Donanımhaberdeki bir konuda birisi DHL çalışanlarının greve gittiğini ve yaklaşık olarak 3 hafta sürdüğünü yazmış. Muhtemelen buradaki arkadaşların kargolarındaki gecikmelerin sebebi bu durum ve bu zamanlardaki yoğun alışveriş talebidir.
Bana PTT'den bir yazı geldi. "Koliniz ambarımıza gümrük muayenesi için alınmıştır. 20 gün içinde bizzat gelmezseniz yurtdışına geri gönderilecektir." yazıyor. Sorgu falan mı olacak? Neden çağırdılar beni?Merhaba benim de siparişim ayın üçünde TR girişi oldu. Bugün bulunduğum ilçenin kargosunda dağıtıma çıkmış. Sizinki de muhtemelen İstanbul İl sınırları içerisindeyseniz 3-4 gün içerisinde teslim olur.
Endişelenecek bir durum yok. Sadece şansızlık. İşin kötüsü nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama İstanbul' da bile olsanız paketinizi teslim almak için 1 gününüzü yola ayırmanız gerekecek.Bana PTT'den bir yazı geldi. "Koliniz ambarımıza gümrük muayenesi için alınmıştır. 20 gün içinde bizzat gelmezseniz yurtdışına geri gönderilecektir." yazıyor. Sorgu falan mı olacak? Neden çağırdılar beni?
Ümraniye'deyim ve Başakşehir'e gideceğim. Cidden 4-6 saat yolda geçecek maalesef. Neden çağırdıkları hakkında bir fikriniz var mı hocam?Endişelenecek bir durum yok. Sadece şansızlık. İşin kötüsü nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama İstanbul' da bile olsanız paketinizi teslim almak için 1 gününüzü yola ayırmanız gerekecek.
Siparişin içeriği nedir?Ümraniye'deyim ve Başakşehir'e gideceğim. Cidden 4-6 saat yolda geçecek maalesef. Neden çağırdıkları hakkında bir fikriniz var mı hocam?
Ses kartı, 2 mikrofon, 2 kablo, ayaklık, zil, shaker vs. Toplam 13 parça ama büyük birşey yok. 11 kg. Aynı şeyden en fazla iki tane var.Siparişin içeriği nedir?
Sonuna kadar haklısınız ancak 13 parça olunca ticari olup olmadığını anlamak için sizi davet etmişler. Oraya gidip açıklama yaparsanız %90 sorunsuz teslim alırsınız.Ses kartı, 2 mikrofon, 2 kablo, ayaklık, zil, shaker vs. Toplam 13 parça ama büyük birşey yok. 11 kg. Aynı şeyden en fazla iki tane var.
Çok sağol hocam içim rahatladı vallahi.Sonuna kadar haklısınız ancak 13 parça olunca ticari olup olmadığını anlamak için sizi davet etmişler. Oraya gidip açıklama yaparsanız %90 sorunsuz teslim alırsınız.