Geçenlerde verdiğim siparişteki gitar standı defolu geldi (birbirine takılması gereken iki parça kolayca takılmıyordu), kendim 10 dakika uğraşarak da halledebileceğim bir şey olsa da haberleri olsun diye Thomann'a mail attım. Ertesi gün, ürünü iade etmeme gerek olmadığını ve defodan dolayı yenisini gönderebileceklerini, ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler. Müşteri hizmetleri çok çok iyi.
Bu kış verdiğim pedalboard siparişinde de ürünü aldıktan 3 hafta sonra çok ağır diye geri vermeye kalktım, 4-5 provada kullanmış olsam bile geri aldılar ve mailime ön ödemeli bir kargo belgesi yolladılar, board onlara ulaştığında da ücretinden kesilmeden para iadesi aldım. Sıradan ürünler alıp açmayıp, 2 gün sonra fişiyle geri götürdüğümüzde afra tafra yapan müzik dükkanlarına selam olsun.
Bu kış verdiğim pedalboard siparişinde de ürünü aldıktan 3 hafta sonra çok ağır diye geri vermeye kalktım, 4-5 provada kullanmış olsam bile geri aldılar ve mailime ön ödemeli bir kargo belgesi yolladılar, board onlara ulaştığında da ücretinden kesilmeden para iadesi aldım. Sıradan ürünler alıp açmayıp, 2 gün sonra fişiyle geri götürdüğümüzde afra tafra yapan müzik dükkanlarına selam olsun.