Thomann'dan Alışveriş

AB vatandaşı birisi ya da oturumu olan birisi vergi iadesi alamaz. Tax free isteniyorsa vize ile girilmiş olması gerekmektedir. Ben 1.5 senedir Bulgaristan’da yaşıyorum ve eşime aldığımız telefonun iadesini dahi oturum kartı olduğu için alamadık. Yaklaşık 1 ay önce Thomann’dan gitar aldım 9.90 Euro kargo bedeli ile Bulgaristan’da evime kadar teslim ettiler, Türkiye’ye gelirken yanımda getiriyorum Kapıkule’de kimse bu ne demiyor.
Vize ile gidip aldığınız elektronik ürünlerin kutusunun açılmamış olması gerekiyor aksi taktirde vergi iadesini alamıyorsunuz.
Ne olursa olsun Türkiye’den daha uygun fiyata Almanya’dan almış oluyorsunuz.
Thomann'dan gitar aldınız Bulgaristan'daki adresinize 9,90 euro kargo bedeliyle kapınıza geldi... İyiymiş. 😃 güle güle kullanın

Thomann'dan gitar aldınız Bulgaristan'daki adresinize 9,90 euro kargo bedeliyle kapınıza geldi... İyiymiş. 😃 güle güle kullanın

Teşekkür ederim, ülkemizde maalesef kalitesiz hayat aşırı pahalı yaşanıyor. Tüm Avrupa içine 9.90 Euro kargo ile gönderim yapılıyor. Bak aşağıda fatura içinde kargo bedelinin yazdığı kısım var oraya göz atarsın..

IMG_8727.webp.png

Geri