Mantıkla değil de ilgi ile alakası var bu işin. 30 yıldır gitar çalıyorum, hayatta en çok keyif aldığım şeylerden biri. Ama gitar yapmaya hiç heves etmedim. Benim gibi insanlar için yapılabilecek en mantıksız şeylerden biri gitar yapmaya kalkmak. Benim açımdan satın alacağım şey beni tatmin etmeyecekse, yaptırmak çok daha mantıklı. Ama gitar yapmaya girişmek gerçekten bu işe hiç ilgisi olmayan (ve eli de yatkın olmayan) benim gibi insanlar için hiç mantıklı değil. O nedenle, hedeflerinizi iyi belirlemenizi öneririm. Sizi asıl cezbeden çalmak mı, yapmak mı ? Bazı gitar yapımcıları çok iyi gitarist de olabiliyor, ama genellikle bunlardan biri ağır basıyor. Bu işin ayrıca bir okulu da var bu arada, onu da unutmamak lazım.Ben de öyle düşünüyorum ne olursa olsun yapacağım isterse 2 yıl sürsün satın almak yerine öğrenip yapmak daha mantıklı bence.
arama nasıl yapılır diye sormadın az önce değil mi 😀hocam ben bilmiyorum yazarsanız iyi olur
yok yok siteyi merak ettim 😀arama nasıl yapılır diye sormadın az önce değil mi 😀
Şu başlığı takip ediyor musunuz ? Benzer bir proje ile işe başlamak çok mantıklı olabilir:ikiside hoşuma gidiyor ama içimde çok büyük bir yapma isteği var
cnc makinelerinde yaptırsam gövdeyi olur mu
BİZİMKİSİİİİ BİR AŞK HİKAYEEEESİİİ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Minik bir Ak parti hikayesi gibi olmus