DARK-LORD demiş ki:koca halklar bi uçkur sevdasına gitmiş vay be ne aşk ne intikam ,hektora üzüldüm harbi delikanlı adammış,Achilles de şımarık havalı itin teki ama sonu güzel bitti aşk için öldü adam
Lazy_Coder demiş ki:DARK-LORD demiş ki:koca halklar bi uçkur sevdasına gitmiş vay be ne aşk ne intikam ,hektora üzüldüm harbi delikanlı adammış,Achilles de şımarık havalı itin teki ama sonu güzel bitti aşk için öldü adam
Achilles e laf yok!Archilles kalkar gelir valla 😆
Ama Hektor hakkaten delikanlı adam öleceğini bile bile gitti ,helal olsun çokta taktir ettim.. 😆
Topuklara sıkmak değimi o zamandan kalmadır zaten 😀DARK-LORD demiş ki:Lazy_Coder demiş ki:DARK-LORD demiş ki:koca halklar bi uçkur sevdasına gitmiş vay be ne aşk ne intikam ,hektora üzüldüm harbi delikanlı adammış,Achilles de şımarık havalı itin teki ama sonu güzel bitti aşk için öldü adam
Achilles e laf yok!Archilles kalkar gelir valla 😆
Ama Hektor hakkaten delikanlı adam öleceğini bile bile gitti ,helal olsun çokta taktir ettim.. 😆
aha aha kalksın gelsin sırrını biliyoz topuğundan vururum bende onu 😆
Yalnız yanlış anlaşılmasın film Homeros'un kitabının bir çevrimi değil. Yönetmen sadece orda olanları anlatmak istemiş ve birçok şeyden yararlanmış. Ama filmde kısıtlı vakti olduğu çoğu şeyi çıkarmak zorunda kalmış. O savaş zaten 10 yıllık bir dönem sadece onun bir kısmını, Achilles'in önemli rol oynadığı kısmını anlatıyor. Achilles'de çok severmiş yönetmen çünkü içinde iyi ve kötüyü barındırdan bir karakter. Aynı zamanda çok sevdiği bir karakteri çıkarmak zorunda kalmış ama kim olduğu yazmıyor. Sinema dergisinin bu ayki sayısından daha detaylı bilgi alabilirsinizSarhosDenizci demiş ki:Ya ben film konusunda çok olumluyumdur. Her filmden etkilenirim. Truva'da çok güzel filmdi açıkçası. Achilles karakteri iyi yansıtılmış. "Yenilmez Savaşçı" olduğunu çok güzel göstermiş film boyunca.
Film ama Achilleus karakteri üzerinde çok durmuş. Bildiğim kadaıyla asıl iş Odysseus'tadır. Kitapların biri güç ve kahramanlık üzerindir, öbürü zeka ve kurnazlık üzerinedir. Daha okumadım ama yakındır. O zaman daha ciddi yazabilirim.
bunda bari siyaset aramayın lütfen akalarada sokayım troyada.Roth-Azad demiş ki:Amaç milleti daha çok üzmek değil orda. Yıllardır taraflı gösterilen bu efsaneyi biraz daha tarafsız ve haksızı savunarak anlatmak