Bu arada lemanda dumur detayı kısmı truva için ayrılmış.. okudum okuduktan sonra film bana bayağı, sıkıcı ve kötü organize edilmiş gibi gelmeye başladı.
gerçekleri biliyosan film sana eğlenceli ve zevkli de gelse sorun olmaz bence.darthseth demiş ki:Bu arada lemanda dumur detayı kısmı truva için ayrılmış.. okudum okuduktan sonra film bana bayağı, sıkıcı ve kötü organize edilmiş gibi gelmeye başladı.
Siyaset aramıyorum ama zaten yapımcılar da böyle söylüyor.. Bütün eleştirmenelerde bu gözle bakıyor filme, çok önemli bir misyonu yerine getirdiğini düşünüyorlar. Bazıları da sadece holywood saçmalığı diyor.premature_boy demiş ki:bunda bari siyaset aramayın lütfen akalarada sokayım troyada.Roth-Azad demiş ki:Amaç milleti daha çok üzmek değil orda. Yıllardır taraflı gösterilen bu efsaneyi biraz daha tarafsız ve haksızı savunarak anlatmak
Hİkayenin yarısı yok. Zaten 10 yıllık savaşı tek bir filmde gel de sen anlat bakalım. Eğer biraz araştırsaydın işlerin böyle olmadığını anlardın. Yönetmende biliyor savaşın 10 yıl olduğunu, ama o savaşı keserek ona en çarpıcı gelen yerleri vermeye çalışmış. Hatta sırf bu yüzden en sevdiği karakteri hikayeye katmamış, odiseus'Un üstünde çok duramamış.madden_da_third demiş ki:abi naapmışlar öyle filmi yaa?? hikayenin yarısı yok, olan kısmı yanlış anlatılmış, tanrılar da yok zaten film paso cenaze savaş cenaze savaş diye gidiyo 10 yıllık savaşı da 2 ay gibi anlatmışlar...
DaveMustaine_64 demiş ki:Yüzüklerin efendisinde en sevdiğim karakter Legolas'tı ama bu filmdeki Paris karakteri Orlando Bloom'dan bile nefret etmemi sağladı! Allah'ın korkak sünepesi okla Achilles'i öldürdü, hatta Briseis'in dur demesine rağmen! Çok sinirlendim ben vallaha!
cha_sach demiş ki:Berkay, orda paris abisinin intikamını aldı. Bu normal. Acilles zaten ölürken bu işin doğallığını yansıttı.. Ama ben gerçekte ölümü nasıl oldu onu merak ediyorum. Filmdeki gibi miydi acaba?
Sen o kitapları okuyucağına şu başlığı baştan sona bir kere oku. Kaç kere anlattık filmde Odiseus'un neden geri planda olduğunu, bu filmin kitabın bir çevrimi olmadığını kitaptan sadece bilgi için yararlanıldığını.s_hifty demiş ki:ah ah ah güzel bir film ama film olarak efsane yi sıçmış sıvamışsınız be kardeşim ve bunun üstünde ülkemizde filmini izledim neden kitabını okuyayım kişilikleri çok fazla zaten yanlış olduğunu söylemeniz bile bir ifade etmiyor yada gidiyor ilyada okuycağına filmin kitabı okuyor yine yanlış bilgi elde ediyor o kadar çok araştırdımki bunu ilyada yıda hala okumaktayım filmde en uyuz olduğum şeylerden biride odiseyyus un çok geri planda kalması gtü boklu Achilleus un başrol olması uyuz oldum bence gerçek hikayeyi isteyenler gitsinler bir orjinal film kiralayan yerlerden homeros tan odissey diye bir film var alın ve onu izleyin lütfen ben şahsen sonunda ağladım ağlamayanada duygusuz derim yada içine atmış derim
SpongeBob demiş ki:Filmin başlangıcın da savaşta Achilles ile dev gibi bir adam karşı karşıya geliyor... Achilles tek bir kılıç darbesiyle adamı yıkıyor... Yuh dedim o kadar adam kas yapmış 1-2 kere vursaydı bari, 2 saniye sürmedi ölmesi...