Benim ekipmanları yazmışsın 🙂Ibanez TS9, Blues JR, Maple saplı USA Strat/Tele, Texas Special, Vintage 30
Benim ekipmanları yazmışsın 🙂Ibanez TS9, Blues JR, Maple saplı USA Strat/Tele, Texas Special, Vintage 30
Hayrini gor. Bir de hic denemeden senin ekipmanin hayalini kurup, sonra benim isim bu degilmis, ekipman önerisi isteyip Blackstar alan adama da guvenmem. Bu profilden de cokca var.Benim ekipmanları yazmışsın 🙂
İlk mesaja alfabetik sıraya göre şehirler ve sonra yanlarına kullanıcı adları yazılırsa daha derli toplu bi başlık olur sanki.
İhtiyaç halinde Antalya'dan yardımcı olabilirim.
afyon merkez benide ekleyin gitar davul sağlammı diye bakarım tonu nasılmış değilmiş anlamam 😀
GÜNAH POİNT KASMAK İSTEMİYORUM 😀Niye, kahinlik et anla, işin ne. Hatta yanında 2x12 kombo amfi taşı denerken. Kolay mı sevap puanı edinmek 😀
Çatayım mı teşekkür mü edeyim şaşırdım. Artını verdim o ayrı. Ama küçük bir sitem de yolda.
Sanki kırk şehirden insan çıktı da alfabetik sırası kusur kaldı. Yapılır, iyi de olur, ama durun da şehir sayısı bir artsın önce. Sonrasında derdimiz alfabetik sıraya da koymak veya plaka sırası yapmak olsun. İkisini de yaparız, hatta kurtuluş günü sıralaması göre bile hazırlarız 🙂
İzmir'de Alsancak'ta haftasonları stüdyoma gelebilecek arkadaşların gitarını denerim bende 😉