Şükrü @Zinagah ile bir yazışıver. Galiba o çağrıya karşılık vermeye hazır.
Şükrü @Zinagah ile bir yazışıver. Galiba o çağrıya karşılık vermeye hazır.
Çaylak Zinagah göreve hazır efenim 😀
Merhaba,Berkcan bana çok yardımcı oldu. Burdan kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıntılar bizde kalsın. Ama tavsiyem gitar alacaklar mutlaka güzelce araştırsın. Hakan Abiye de ayrıca teşekkürler.
Merhaba,
Böyle bir uyarıda bulunduğunuza göre sıkıntılı bir durum görüldü gitarla ilgili.. Aslında bizlerle de paylaşsanız daha iyi olmaz mı?. (Belkide yanlış düşünüyorumdur.👎)
Rica ediyorum ne demek Şükrü abi yardımcı olduysam ne mutlu bana 🙂Berkcan bana çok yardımcı oldu. Burdan kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıntılar bizde kalsın. Ama tavsiyem gitar alacaklar mutlaka güzelce araştırsın. Hakan Abiye de ayrıca teşekkürler.
@hackeiommi Hakan merhaba,
Antalya için beni de yazabilirsin. Prof olmasam da, zamanım yettiğince ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yalnız çok titizimdir, belkide sizin beğenip alabileceğiniz bir ürünü benim titizliğim yüzünden kaçırabilirsiniz. Baştan uyarayım.:banghead:
Yeni gördüm hocam iletinizi. En erken cumartesi günü öğleden sonra müsaitim. Sizin içinde uygun olursa özel mesaj atarsınız telefonla konuşup netleştirebiliriz.Antalya Muratpaşa tarafında gitar deneyecek arkadaş arıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
ankara-sincan'da gitar deneyecek birilerini arıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba?
bu arada izmir'de (merkez) ben de boş zamanlarımda gitar ve amfi deneyebilirim listeye beni de ekleyin 😀