Gitar deneyeciliği değil miydi yahu DSLR'dan hiç anlamam ki 😀 Ve:
Birkaç arkadaşa şuana kadar yardımcı olma imkanım olamadı, mahçup olmak da istemem, ben alanımı hafta içi Ataşehir, hafta sonu Kadıköy olarak belirtmiştim, ancak Eylül itibari ile Ataşehir'de kalmaya başladım. Kadıköy tarafına haftasonları nadir gidiyorum, elimden geleni yapmaya çalışırım o konuda da ama Ataşehir taraflarında olacaksa olay yardımcı olabilme olasılığım çok yüksek hatta direkt bana ulaşabilirsiniz Ataşehir tarafları için 🙂
Bence bölge veya şehir bilgilerini de yazalım yardımcı olabileceğimiz. Mesela benim için Ankara'da Eryaman, Sincan ve Etimesgut uygun.Sarıyer ile oturduğum yer arası İzmir-Çanakkale mesafesindeki vakit neredeyse. Neredesiniz eeeyy Avrupa Yakası tayfasııı!!!
Bu arada, DSLR ne yahu? Pbjektif modeli falan mı?
Bence bölge veya şehir bilgilerini de yazalım yardımcı olabileceğimiz. Mesela benim için Ankara'da Eryaman, Sincan ve Etimesgut uygun.
İşte herkes yazsın diyorum. Ben belirtmeyi unutmuştum. 🙂Bölge bildirenin bilgisini ilk mesaja zaten ekliyorum Selçuk 🙂
Hocam yardımcı olmayı isterdim aykan hocam. Ancak şu ara aşırı bir yogunluğum var. Eğer çok önemli ise yine bir durum yaratmaya çalışırım ama çok zor görünüyor 🙂.
Aydın - merkez için beni ekleyebilirsiniz. Zaman sınırı yok. Telli ve vurmalı tüm enstrümanları, elektrikli gitar pedal ve processorlerini ve her çeşit müzik ses sistemlerini deneyebilirim.
Saygılar
Salih Mete Kalgay
Hala Basketbol Severler, Sinema severler gibi dernekler duruyomu ? 2000'de askerliğimi yapmıştım da 😀
Hocam yardımcı olmayı isterdim aykan hocam. Ancak şu ara aşırı bir yogunluğum var. Eğer çok önemli ise yine bir durum yaratmaya çalışırım ama çok zor görünüyor 🙂.
ACİLEN KAYSERİDEN AMFİ DENEMEK İÇİN ARKADAŞ LAZIM. Onay verirse ürünü alacağım. 05424522274 ümit.
Aslnda YASİN CENK AKSEL ADLI KİŞİDE N ALIŞVERİŞ YAPAN ve olumlu sonuçlanan varsa o da yeterli olabilirKayseri'den şu ana dek kimse çıkmadı maalesef Ümit. Umarım bu bahane ile çıkar.
Arkadaş baya ünlü bu forumda 😀Aslnda YASİN CENK AKSEL ADLI KİŞİDE N ALIŞVERİŞ YAPAN ve olumlu sonuçlanan varsa o da yeterli olabilir
Aslnda YASİN CENK AKSEL ADLI KİŞİDE N ALIŞVERİŞ YAPAN ve olumlu sonuçlanan varsa o da yeterli olabilir
bende aradm ama bulamadm. Neyse sakata gelmeyelim kendi göndeirrse ödeme yaparızAman ha! Forumda sabıkalı birisi, hakkında yazılan bir şeyler vardı. Buraya geldi ama iddiaları da adam gibi cevaplandırmadan gitti. Hakkında açılan konu da nedense kaldırıldı sonradan.