bi de arkadaşlar harbiden ben de her türlü anti-tünel faaliyetlerinde yer alırım seve seve
muazzam demiş ki:Cash yeni avatar süper 😆 😆 😆 😆 😆
other_side_of_silent sanırım şirket olmadan (müzik şirketi) yurt dışından sipariş veremezsin.Bir de bu anti-tüfel dediğin şey ne?
other_side_of_silent demiş ki:ya abi birileri de çıkmış satıcıyı savunuyo.kardeşim sen de bi satıcıysan bilmem.yani kendi mağazan varsa cevap hakkın var (tabi verecek bi cevabın varsa).ama öle değilse neden yok kirasını eleman ücretini vergisini düşün diyo.abi banane elemanın aldığı paradan kirasından.ben ordan mal alırken ne kadar sokuyolar ayaküstü ona bakarım.%300 kar yaparak mı çıkaracak o zararı.boşver dayım onları geç külahıma bile anlatma.yüzde elli neyine yetmio.hem daha fazla kişi alışveriş yapabilir bu sayede.adam sürümden kazanır.eğer düşündüğü kiramı vergimi elemanımın kirasını çıkariim derdiyse.hele unkapanındakiler tam yavşak.ibanez modellerini denicem diyorum.adam bana diyo ki ibanez üretimden kalktı fabrikası kapandı.yok abi böle sitelerde falan olmaz o iş.ah işte okumuş etmiş insanlar olmicaz,ileride zararı dokunabilecek şeylerimiz olmicak gidip camını çerçevesini indirceksin hepsinin.ZUHAL MÜZİKTE eftal dodur olacak herif 20 milyona CD satıyodu.bu eğitim CD lerinden.rafdaki orjinaldi.dedim orjinal olduğu için böyle diye düşünüyorum.adam caaarrrrttttt diye bi dayandı CD yi cd-rom a.abi dedim noluyo.kopyaladı çıkardı al diye uzatıyo bi de.sen al dedim ya.
upuzun lafın kıpkısası hani adam demiş ya "bize bizlerden başkası dost olmaz"diye.al abi ben de onu çürütüyorum:"bize bizlerden başkası sokmaz"
Reeve demiş ki:bak arkadaşım(solitude71), olay sadece fahiş fiyata satmaları değil, bize gösterdikleri tutumda farklı,
söylemeyecektim ama kısaca anlatayım ne demek istediğimi bir örnekle, o gün zuhalden ampli baktım beğenmedim dedim elemanlara ben tüneli şöyle bir gezeyim alsamda almasamda size haber verecem dedim insanlığımdan beni beklemesinler diye sonra aldım ampliyi başka yerden ve insanlık olsun diye gittim haber verdim böyle böyle yaptım dedim, herifler bir sorguya çektiler beni bir kötüler aldığım aleti o an içimden dedim yanlış yaptım heralde dedim ve üzüldüm sonra yanımda arkadaşım vardı o aldı benim zuhalden almadığım ampliyi, bu sefer diyoki elemanlar bana laf çaktırarak; çok iyi yaptın bu ampliyi almakla bu ampli şöyledir bu ampli böyledir falan diye, övdükleri alette mg marshall (özür dilerim ottocum ama doğru),
o gün günümün içine ettiler benim sırf onlardan alış veriş yapmadım diye(sonradan araştırdım, mg benim amplinin yanına yaklaşamazmış).
bu sadece benim başımdan geçen bir tane örnekti, OK :?:
Reeve demiş ki:bak arkadaşım(solitude71), olay sadece fahiş fiyata satmaları değil, bize gösterdikleri tutumda farklı,
Dediğim gibi benim aklıma gelen en mantıklı ve tek çözüm kimse tünelden alış-veriş yapmayacak ve de bunun nedenleri müzik merkezi sahiplerine anlatılacakReeve demiş ki:fırça atma kardeşim, bizde çözüm arıyoruz :evil:
muazzam demiş ki:Ne kadar etkili olur o yöntem bilemiyorum,somut bir şeyler olmadıktan sonra..
Herkes anlaştıktan sonra mail bombardımanı başlayabilir mesela daha etkili olur o zaman.1-2 ay gerçekten kimse birşey almazsa belki işe yarayabilir de düşünüyorum da buranın ne kadar üyesi olursa olsun,yani mesela ben her ay gidip amfi almıyorum 😀 Buradakilerin de durumunu bilmiyorum yani tünelden her hafta alış-veriş yapan ne kadar kullanıcı var.Yani anlatmak istediğim tüneldeki mağzaların aylık gelirinin % kaçı Türk rocktakiler üzerinden.Kurmak istediğim cümleyi kuramadım bir türlü umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi :?:
Sanırım böyle demek istiyorum 😆 😆Stormcrow demiş ki:yani adamlara rest çektikten sonra adamların satışlarında bir düşme olmazsa "Tavşan dağa küsmiş dağın haberi olmamış!" adlı filmde yardımcı erkek oyuncu dalında oskarlık olmayalım diyorsun yanlış anlamadıysam