Fretleri değiştirmekten bahsetmiyorum ama.Leveling işleminden bahsediyorum.Daha az değil mi onu fiyatı?
groovecan demiş ki:ankara daki kenan turgut ta sanırım fretleri maksimum 100 milyona değiştiriyo. (jim dunlop fret) tel ve bakımda bi yirmi beş milyon tutar oldu 125 milyon türk lirası. buda bi bilgi olsun.
manyetik_porecesi demiş ki:Ya arkadaşlar geçenlerde bayram sırasında Tünele gittim, gitarın tellerini '10 dan '11 e değiştirmek istediğim için ona göre ayar yaptırcaktım. Baktım Yüksel Usta yoktu, Murat Sezen'e götürdüm. Orda Remzi veya Hüseyin diye bir adam var bıraktım gitarı. Sap ayarı ve entonasyon yaptı 50 lira aldı üstelik telleri de ben getirdim. Üstüne bir de telleri alçaltmamasını özellikle istememe rağmen alçaltmıştı ve üst eşiği çatlatmıştı. Vaktim olmadığı için tellere bişey diyemedim, eşiği de eve geldiğimde farkettim içimden neler sövdüm adama... Pişman oldum bir daha Yüksel Usta'dan başkasına bırakmam gitarımı.
manyetik_porecesi demiş ki:Peki bu Fatih Usta nitroselüloz boya yapıyor mu?
KaRaBaSH demiş ki:manyetik_porecesi demiş ki:Ya arkadaşlar geçenlerde bayram sırasında Tünele gittim, gitarın tellerini '10 dan '11 e değiştirmek istediğim için ona göre ayar yaptırcaktım. Baktım Yüksel Usta yoktu, Murat Sezen'e götürdüm. Orda Remzi veya Hüseyin diye bir adam var bıraktım gitarı. Sap ayarı ve entonasyon yaptı 50 lira aldı üstelik telleri de ben getirdim. Üstüne bir de telleri alçaltmamasını özellikle istememe rağmen alçaltmıştı ve üst eşiği çatlatmıştı. Vaktim olmadığı için tellere bişey diyemedim, eşiği de eve geldiğimde farkettim içimden neler sövdüm adama... Pişman oldum bir daha Yüksel Usta'dan başkasına bırakmam gitarımı.
üst eşiği çatlatma kısmını anlayamadım, nasıl olmuş öyle bi şey?