aynen gittim bende süper biri gerçekten işçiliği cok iyi...Sorsana demiş ki:gitar ustası Bursa da Sinan Ustadır derim ben.
aynen gittim bende süper biri gerçekten işçiliği cok iyi...Sorsana demiş ki:gitar ustası Bursa da Sinan Ustadır derim ben.
Selamlar ben gitar ud ve keman yapımcısıyım sorunlarınıza yardımcı olmak isterim fiyat konusunda tereddüt etmeyiniz işçiliğim çok temizdir her konuda yardımcı olabilirim ayrıca bozuk manyetiklerinizide yeniden sararım msn adresim [email protected]donaldduck demiş ki:Arkadaşlar gitarla uğraşan çoğu kişinin zaman zaman enstrumanlarıyla ilgili yapım, onarım ve upgrade ihtiyaçları oluyor ve birçok ustayla karşılaşıp bazen memnun bazen memnuniyetsiz ayrılıyoruz. Bu forumda gitar (ve diğer enstrümanlar) ile ilgili yapım, tamirat, yeniletme vb konularda ustalarla olan tecrübelerimizi (yapılan iş ve fiyat konusundaki olumlu/olumsuz fikirlerinizi) paylaşmak usta arayanlara yolgösterici olabilir.
Ayrıca "Satış yapmak istemeyen müzik mağzaları" forumunda olduğu gibi bu bilgi paylaşımı ustalar yönünde de olumlu etkilere sebep olacaktır.
baskent muzik'te gitar tamir ve bakimi yapan birisi vardi.srv demiş ki:ARkadaşlar gerçekten bu ankarayı sadece kenan usta mı parsellemiş 🙂 Netten de aradım taradım ankarada başka usta yok. Lütfen bana birsi bir usta önersin bakım için ankaradan. İşim gerçekten çok acil...
hardal demiş ki:Yüksel'e Godin gitarımı götürmüştüm. Basit bir polyester çalışması yapılacaktı. Ama objektif olarak söyleyebilirim ki gitarı eski halinden daha kötü yaptı. Zaten diger mesajlardan anlaşıldıgı gibi güler yüzlü,tanımadığı birisiyle hemen kaynaşabilen biri değilsek napıyormuşuz ?Yüksele gitmiyormuşuz.
sifremikaybettim demiş ki:Ama en çok neye kıl oldum biliyomusunuz hadi 30 kağıt gitti ama dükkanda bir tane hatun vardı gitar yapıldıktan sonra ben gitarı kontrol ederken sorduğum her soruyu yüksel usta yerine cevaplıyodu, heralde yükselin bi tanıdığı yaw sesimi çıkarmadım ama boğacaktım karıyı...(sanane ulan kadın sana mı verdik gitarı yap diye)
lostmodern demiş ki:Öncelikle Yüksel Usta herhangi bir bankanın müşteri temsilcisi değil, 70 dolarlık aria bir akustiğin sapını yapıştırtmak için pazarlık edildikçe keyiflenip gülücükler saçsın, abi be sen bana bi vida ayarlasana denildikçe insanlarla kaynaşsın.. böyle olmak zorunda değil, umarım anlaşılıyordur kaldı ki insanda mizaç denen birşey var.
hardal demiş ki:Yüksel'e Godin gitarımı götürmüştüm. Basit bir polyester çalışması yapılacaktı. Ama objektif olarak söyleyebilirim ki gitarı eski halinden daha kötü yaptı. Zaten diger mesajlardan anlaşıldıgı gibi güler yüzlü,tanımadığı birisiyle hemen kaynaşabilen biri değilsek napıyormuşuz ?Yüksele gitmiyormuşuz.
basit bir polyester çalışması, diyelim ki başarısızlıkla sonuçlandı, bunu Yüksel Usta'yla konuştunuz mu buraya yazmadan önce, Yüksel Usta bu işe 27 yıl önce başlamış -İTU enstruman yapım mezunu- bir luthierdir. Eleştirinin de bir adabı var, basit bir polyester işlemi gitarı nasıl o kadar kötü bir hale sokuyor onu da anlayabilmiş değilim. Tünelde pek çok yer var, herkes istediği yere gitmekte özgür, sizin akıl vermenize pek ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.
baltapala demiş ki:baskent muzik'te gitar tamir ve bakimi yapan birisi vardi.srv demiş ki:ARkadaşlar gerçekten bu ankarayı sadece kenan usta mı parsellemiş 🙂 Netten de aradım taradım ankarada başka usta yok. Lütfen bana birsi bir usta önersin bakım için ankaradan. İşim gerçekten çok acil...
iyi is cikardigini duymustum, sadece duydum.