punk demiş ki:Yüksel ustaya ulaşabileceğim bir telefon numarası lazım şu sıralar. Bilen bir üye buraya yazasa çok yardımcı olmuş olur...
0212 243 08 92
punk demiş ki:Yüksel ustaya ulaşabileceğim bir telefon numarası lazım şu sıralar. Bilen bir üye buraya yazasa çok yardımcı olmuş olur...
punk demiş ki:Rıfat Türen'e yaklaşık bir sene önce kendi zımparaladığım ve kestiğim perdesiz bas gitarımı götürüp rötüşlerini ve cilasını yapmasını istedim. Ve çıkan sonuç kesinlikle harikaydı...
Rıfat Türen İstanbul'daki bir numaralı luthierlerden biri rahatlıkla diyebilirim ki zaten öyle...
Eldrun demiş ki:Rıfat usta da oldukça iyi, fakat Fatih abi ile 2 kat fiyat farkı var.
Eldrun demiş ki:Erkan Ustanın kötü olduğunu sanmıyorum oldukça övülüyor, neden ona yaptırmıyorsun?
masterofpuppetsasd demiş ki:fatih usta iyi yapar boya işini. daha dün gittim güzel bir explorer boyamıştı. bir danış istersen.
abi bugun fatih ustaya sordum abanoz tuş değişimi inlay olmadan 250 ytl dedi inlay'siz fiyatı istersen dot koyuyor fiyat artmıyor ve maple tuş için 200 ytl gül agacı (indian veya brazilian rosewood) 250 ytl dedi bence fiyat uygun bi konuş istersen en azından fikir verir yada muhabbet edersin 🙂haplo_trm demiş ki:Ben gitarın tuşesini değiştirmek istiyorum muhtemelen abanoz yaptıracam İzmir'de bu işi hakkıyla yapabilecek Erkan Sızarlar haricinde kim var başka? fretleriyle birlikte falan kaça patlar ortalama bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.