kolay, hatta para bile tutmuyor bu işlem. ama malesef genede gitarı görmemiz gerekiyor emin olabilmek adına 🙂 sevgi ve saygılarımla.
Flamely demiş ki:Merhaba Arkadaşlar;
Burada birinin bana yardım edebileceğini düşünüyorum. Explorer kasa bir gitar alıp gövdesine " Kaoss Pad 2 " yi kasasıyla birlikte entegre ettirmek istiyorum. Sadece touch screen bölümü dışarıda kalıcak yani. Bunu yapabilicek gitar ustası tanıdıgınız var mı? Güvenilir olması ve daha önce bu tip entegrasyonu en az bir kez yapmış olması tercihim acıkcası.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gerekirse istanbul dışına bile çıkabilirim yaptırmak için.
Örnek olarak youtube'da kaoss pad 2 guitar yazabilir veya matthew bellamy'nin signature serisine bakabilirsiniz.
Teşekkürler
b.
Flamely demiş ki:Merhaba Arkadaşlar;
Burada birinin bana yardım edebileceğini düşünüyorum. Explorer kasa bir gitar alıp gövdesine " Kaoss Pad 2 " yi kasasıyla birlikte entegre ettirmek istiyorum. Sadece touch screen bölümü dışarıda kalıcak yani. Bunu yapabilicek gitar ustası tanıdıgınız var mı? Güvenilir olması ve daha önce bu tip entegrasyonu en az bir kez yapmış olması tercihim acıkcası.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gerekirse istanbul dışına bile çıkabilirim yaptırmak için.
Örnek olarak youtube'da kaoss pad 2 guitar yazabilir veya matthew bellamy'nin signature serisine bakabilirsiniz.
Teşekkürler
b.
lotion demiş ki:Flamely demiş ki:Merhaba Arkadaşlar;
Teşekkürler
b.
matt in gitarında kaoss pad yoktur.
kaos pad in touch screen i vardır.
bunu yapmak oldukca basit. touch screen kaos pad in gövdeden ayrılıyor.
ancak modül ü amfi pedalboard vs biryere koymanız gerekiyor. ve aradaki data iletişimini sağlamak için touchscreen ile modul arasındaki kablodan oldukca uzun bulmanız gerekiyor.
matt in gitarlarının çoğu 1 değil 2 çıkışlıdır. bir tanesi midi veya benzer bir çıkış diğeri de bildiğimiz jack.
zaten kaoss pad i olduğu gibi gitara entegre etmek pek mantıklı olmayacaktır.
dediğim yolu gosteren manson guitars ın luthier leri ile olan mailleşmemi bulursam size de forwardlayım.
ben onların yalancısıyım 🙂
hem masraflı
hemde rodin teknisyenin vs yoksa zahmetli ve kısa sürede dikkat edilmediği sürece kolayca yıpranacak bir 2li oluyor.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
tabi bu dediklerim matthew bellamy nin gitarı manson u aynı sistemle kullanmak istiyorsanız geçerlidir.
yoksa kaos padd değil mixer bile bağlamak yaratıcılığımıza kalmıstır 🙂 sadece kullanıslı olması bakımından goz onunde bulundurun derim.
kaldı ki , insanın zevkleri kolayca değişiyor.
2 yıl 3 yıl sonra gitarı elden çıkartmak istediğinizde bu oldukca zorlaşacak. gövdesi oyulmuş bi gitar olarak dusunun durumu 🙂
o yüzden en mantıklısı kaoss pad i pedalboard vs de kullanmak ben oyle yapıyorum şahsen zaten kaos pad ile oynarken gitar çalıyor olmanız imkansız lakin 3 kolunuz yoksa 🙂
sevgiler saygılar.