Skull_KruSher demiş ki:pyramind demiş ki:İnsanlar gitarlara şu tikky tayfasının araba modifiye etme manyaklığı gözüyle bakmaya başladılar. Gitarı çalıp çalmamak pek mühim değil "bir gitar alıcam, nasıl modifiye etmeliyim?".
Aha aha, süper, yarıldım vallahi
ben stage götürdüm gitarımı (ibanez rg 1570 japon) sap ayarını hiç iyi yapmadılar bence..ama orda çalışanları severim...raistlin17 demiş ki:Yener Usta iyidir aynı zamanda hem Özlem Abla hem de Yener güler yüzlüdür...Fiatları herkese göre deişir 🙂Bütçe meselesi..ama çok fahiş değil...İşçiliğide oldukça iyidir...Ayrıca sap ayarı yaptırmak istiyorsan sana srv'den başka Kadıköy Çarşısı'ndaki Stage'i tavsiye edebilirim..Ordakilere bi kez yaptırdım sap ayarı ve cidden çok iyi olmuştu..fiyatları da uygun
raistlin17 demiş ki:Yener Usta iyidir aynı zamanda hem Özlem Abla hem de Yener güler yüzlüdür...Fiatları herkese göre deişir 🙂Bütçe meselesi..ama çok fahiş değil...İşçiliğide oldukça iyidir...Ayrıca sap ayarı yaptırmak istiyorsan sana srv'den başka Kadıköy Çarşısı'ndaki Stage'i tavsiye edebilirim..Ordakilere bi kez yaptırdım sap ayarı ve cidden çok iyi olmuştu..fiyatları da uygun