kenan usta son noktadır...temiz,ucuz calsır
dvnblue3 demiş ki:ibanez mavi s470dx i siyaha boyatmak istiyrm,istanbuda bnu yapabilicek
bi usta bilen varmıı??
Gitarını ayarsız olarak aldıysan, böyle olmuş olabilir. Ayarsız gitarlar kısa sürede gösteriyor bu tarz olumsuzlukları. Ama bu gitarı aldığına pişman olacak bir durum değil bu, çünkü yapılamayacak bir şey değil. 1. ve 2. perdelerden ses alamamanın sebebi yüksek ihtimalle sap ayarındandır söylediğin gibi. Yalnız bu ayarı yaparken çok dikkatli ol ve yavaş yavaş gevşet sapı. Her gevşetmeden sonra kontrol et ve olmadıysa devam et! Bunu yaparken köprüye dokunmana gerek yok, eğer çok ayarsız değilse. Köprüde tellerin yüksekliğini göz kararı 1.5 cm. olarak ayarlayabilirsin. 😉gilgamesh_berk demiş ki:merhaba arkadaşlar bende washburn WI14 modeli var alalı daha 3 hafta falan oldu ama istanbuldan edirneye geldiğimde ilk 2 perdeden ses alamadığımı gördüm ne hikmetse ve o zamandır böyle buralarda usta yok ve istanbulada gidemiyorum.sap ayarı ile ilgili yazılanlara baktımda deneyeceğim herhalde peki bunnarı yaparken eşik durumu nasıl olmalı yani iyice aşağına mı nedir tam konumunu soracaktım..bu gitarı alarak hatamı yaptım diye düşünüyorum .teşekkürler
ytse_jam demiş ki:Adamına göre iş yapmaya devam ederse , bu eleştiriler de doğal olarak gelir.
Hem tut ki ben pek muhabbet etmeyi sevmeyen biriyim, biraz da ciddi mizaçlı bir insanım , bu yüzden -para vermeme rağmen- gitarımın ayarı gelişigüzel mi yapılmalı.Adamına göre iş yapmayan
ve işini kusursuz yapmadan gitarı teslim etmeyen ayrıca söylediği zamanda işini bitiren bir tamirci olarak da Feridun Tanrıkut'u önerebilirim.Bunlar deneyim sonucu yapılan yorumlardır , sanırım kimsenin de bu yorumları , birer önyargı olarak algılama hakkı yoktur.Senin gitarı iyi yapmıştır ama benimkini yapmadı, ilgilenmedi , 3 saat beklettikten sonra da hala dokunulmamaşış oldugunu görmek ve hala başlamadın mı diye sordugumda da 1 dk sürmeyen bir ayar sonucu hah oldu demesi , ve bunların üstüne olmadıgını söylediğim zaman eliyle yapmış oldu 'hadi yürü' tadındaki hareket tesadüf müdür , benim güler yüzlü bir adam olmadıgımdan mıdır , kaşımı gözümü begenmediğinden midir, her neyse ,adamına göre iş yapıyorsa bu adam , paranızın boşa gitme riskini göze alın.