@mapofheart ben kararsız kaldım. Ha evet ha hayır ne farkeder. Oyum evet olsun bari.
@mapofheart ben kararsız kaldım. Ha evet ha hayır ne farkeder. Oyum evet olsun bari.
Yav akrostiş takılmıştık halbuki, çaksana köfteyi 🙂@mapofheart ben kararsız kaldım. Ha evet ha hayır ne farkeder. Oyum evet olsun bari.
Eyvallah 🙂@mapofheart Benim kafa o kadar basmamış : ). Şimdi çaktım köfteyi, baharatı soğanı tam yerinde olmuş hoşuma gitti.
Yazdığınızı düz okuyunca söylediğiniz riskli gözüktü o yüzden kararsızların evete kayma eğilimi olduğunu vurgulamak istedim. Belki onlar sandığa hiç gitmemeli
.
Aha! En sevdiğim yazarlardan biri. Muzaffer İzgü kadar bu milleti yakından tanıyan kaç yazar var ki zaten 🙂@mapofheart Muzaffer İzgü'nün bir hikayesi aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam pazar günü kaynanayı ziyarete giden bir adamın kısa öyküsüydü. Tam mesajınıza uyuyor. Bulursam paylaşmak isterim. Tabi bu yasal olmayabilir. Biraz araştırayım : ).
Oy ve Otesi
Verdiğim linkten desteklerini sağlayan herkese teşekkürler. Az bir süre kaldı arkadaşlar. Lütfen bu linki yayın. Üye olmaya gerek yok. Tek yapmanız gereken fotoğrafı çekilmiş tutanakları sisteme girmek. Sisteme girilen tutanaklarda hatalar veya uyuşmazlıklar varsa sistem bunu otomatik olarak bulacak.
Tırnak resim içinde yaşanan bazı oyunları ve komiklikleri paylaşacağım.
Mümkünse bu linki benden başka birisi de paylaşsın. Gerekirse başlık açalım. Engellenmiş bir üye olabileceğimden yeterince kişiye ulaşamadığımdan korkuyorum.
Bu adamların pisliğini ortaya koyarak ne kazanacağız derseniz, evet bu adam darbecinin özüdür. Bu adamı şuan yenemeyebiliriz. Hile ile orada kalacağım diyor. En azından resmi kayıtların oluşturulmasına yardımcı olmuş olacaksınız. Uluslar arası bir suç veya insanlık suçu işlediği zaman bu zat, diyeceğiz ki ülkenin yarısından fazlası bu adama ve sistemine hayır dedi. Seçimlerde hilelidir, buyrun ispatı. Almanya ilk referandumda Hitler'i destekledi diye biliyoruz. Gerçekten öylemi? Türkiye Erdoğan'ı referandumda destekledi derlerse hayır bu bir yalandır, oyundur diyebileceğiz.
Tırnak resimlerin yorumunu sizlere bırakıyorum.