Ha şunu bileydin ... ikisi de aynı kapıya çıkacak. Umarım "evet" çıkar ama çıkmayacak ve olay yine bize yıkılacak ve ... bütün bu pisliği biz temizleyeceğiz, onlar mağdur olacak aradan 10 - 15 sene geçecek "mağduruz" diyecekler falan ... yorulduk be abi. Valla tatil lazım, bunlar umre falan kaçıyorlar, bizde umre yok, çalış aq ölene kadar.
Skm ... çok sıkıldım, prison break seyredesim var ...
Evet çıktığında yaşantımızda düzelecek iyileşecek bir kısım olmayacak. Keyfi ve mutlak güce sahip yönetim ile ileride belki uluslararası ortamda vermemiz gereken hesaplar olacak. Bu adamın ne yapacağını kestirmek güç, her gün ayrı telden. Ülke içinde kaybedeceklerimiz de pastanın çileği olacak.
Hayır çıkmasını bekliyorsunuz. Hayır çıktıktan sonra ne olacak? Hala OHAL, hala KHK. Doğuyu korkutan PKK silahı bunlarla iletişim halinde. Sözde HDP, PKK hayır filan diyor... 3 milyon Suriyelisi, IŞIDlisi. Hayır çıktıktan sonra bunların hepsi bize kat kat dönecek. Amacım evet çıksın kurtulalım demek değil. Hayır çıksın. Bu kurnaz hilekarlar eveti almak için gene elinden geleni yapacak. Ortada MHP, HDP kalmadı. Erken seçime giderler meclis ile başkanı seçerler bu sefer. Bu da olası. Şimdilik sadece referandum ile tarihe tatlı görünme derdindeler. Daha da çirkinleşecekler. Bunların elle tutulur güvenilir tek bir hücresi yok.
@owlyeah galiba bizi birleştirecek unsurlarla karşılaşma arifesindeyiz.