Hayır diyecek olanların neden hayırı seçeceklerini az çok tartıştık. Gayet net bir şekilde kendilerini ifade ettiler. Sizin evet deme nedeniniz nedir? Paylaşır mısınız?Akp'li de değilim mhp'li de değilim dindar biri de değilim ama yine de evet diyorum.
Link vermek serbest mi bilemiyorum ama:
Ne günlere, kimlerin eline kaldık yahu. Böyle bir şeref yoksunluğu olabilir mi?
Kişisel sebepler, gücün tek elde olması bana her zaman gücün 550 işe yaramaz veya 35 milyon beyin fakirinde bulunmasından daha mantıklı geldi ve her zaman da öyle gelecek. Sonuçta başkan olan kişinin de ülkeyi cebe atıp gidecek hal yok herkes ülkeyi daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyor.Hayır diyecek olanların neden hayırı seçeceklerini az çok tartıştık. Gayet net bir şekilde kendilerini ifade ettiler. Sizin evet deme nedeniniz nedir? Paylaşır mısınız?
İroni mi gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ?Herkes ülkeyi daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyor.
550 yaramaz adam 600'e çıkıyor zaten. Siz diyorsunuzkiKişisel sebepler, gücün tek elde olması bana her zaman gücün 550 işe yaramaz veya 35 milyon beyin fakirinde bulunmasından daha mantıklı geldi ve her zaman da öyle gelecek. Sonuçta başkan olan kişinin de ülkeyi cebe atıp gidecek hal yok herkes ülkeyi daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyor.
gücün tek elde olması bana her zaman gücün 550 işe yaramaz veya 35 milyon beyin fakirinde bulunmasından daha mantıklı geldi ve her zaman da öyle gelecek
Kişisel sebepler, gücün tek elde olması bana her zaman gücün 550 işe yaramaz veya 35 milyon beyin fakirinde bulunmasından daha mantıklı geldi ve her zaman da öyle gelecek. Sonuçta başkan olan kişinin de ülkeyi cebe atıp gidecek hal yok herkes ülkeyi daha iyi bir yer haline getirmeye çalışıyor.
Gücün elinde olacağı kişi ne kadar akıl ve fikir zengini olduğunu geçtiğimiz 15 yılda başb. ve cumb. olarak, onun öncesinde de İst. belb. olarak zaten hepimize kanıtladı dimi?
Veya gücü tek elde toplayan çok akıllı Hitler, veya ihtirası sınır tanımayan Stalin bize gayet açık göstermedi mi o gücün nasıl tehlikeli bir şey olduğunu?
Sizin yaşınızdan fazla zamandır bu çete iş başında; hayatınızda hiç "len budur işte, yarın bugünden daha iyi olacak" dediğiniz bir dönem hatırlıyor musunuz?
"Her zaman" demek için oldukça gençsiniz, sizin yaşınızda her şey "her zaman" öyle olacakmış gibi görünür.
Biraz tarih okuyun.
Bu adamın ne kadar kötü olduğunu anlatmak işe yaramıyor
Adamın iyiliği veya kötülüğü değil olay; sadece kifayetsiz, donanımsız, fazla ihtiraslı, fazla patavatsız, üstüne üstlük epilepsi hastası. CV'si bu şekil bir insana ülke emanet edilir mi?
Yukarıda yazdığın doğru, İngilizce'de bir deyiş var: Power corrupts, absolute power corrupts absolutely. Türkçe meali: Güç yozlaştırır, mutlak güç tamamen yozlaştırır. Bu kaçınılmaz bir gerçektir, bizdeki şu sözü de unutmayalım: Çingeneye paşalık vermişler, önce ana babasını kestirmiş.
Kısaca demem odur ki hiçbir millet devletinin yönetimini tek kişinin eline bırakamaz. Millet olamamış Osmanlı'da bile ilk 300 yıl hariç -ki o yıllarda da danışmanlar vardı- sultanların mutlak hakimiyeti ol(a)mamıştır.
Evetçi'lerin "evet" demeleri sadece ve sadece bir inat uğrunadır ama gerçekler inatlaşma ile değişmez. Bu iktidarın her günü çocuklarımıza daha fazla maliyet getiriyor, altından kalkılabileceği de şüpheli. Hepimizin sonu "hayır" olsun.
Evet çıksa ne olur, hayır çıksa ne olur... Halkın devrimine 3 kaldı...
İkinci adam kim çok merak ediyorum.
Aga bizi de görürsün artık be şoförlük bile olur.Benim o ...
Kimse bilmiyo ...
şoförlük bile olur.