Yorumsuz ... Kafalar güzelmiş
Hiç kevser şarabını denediniz miAbiler ... bakın ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. Ben kafayı bu elemanlar kadar iyi edebilmek için yarım şişe viski içiyorum. Çok pahalıya geliyo. Nedir abi bunun sırrı? Hack, Vulkanlılarda kafayı iyi etme durumu nasıl oluyo?
Abiler ... bakın ciddiyim, şaka falan yapmıyorum. Ben kafayı bu elemanlar kadar iyi edebilmek için yarım şişe viski içiyorum. Çok pahalıya geliyo. Nedir abi bunun sırrı? Hack, Vulkanlılarda kafayı iyi etme durumu nasıl oluyo?
Sal forumdaş abim.Heybede bekliyolar ... salarım birazdan ... 🙄
Demek viski varmış ki bitmiş.. çeyrek doların 1 tl oldugun bir ülkede viski alacak parayi hangi hortumlarla aldınız acaba 😛"Yardım edin, viskim bitti. Bu kısım şakaydı. Ama viskim cidden bitti"
Babam sağ olsun. Sizler sağ olun. Haftaya İtalya'dan dönerken 1 lt daha alırım. 2-3 gün idare eder bu ülkede. 🙁Demek viski varmış ki bitmiş.. çeyrek doların 1 tl oldugun bir ülkede viski alacak parayi hangi hortumlarla aldınız acaba 😛
100 gramina talibim kaç bin lira vermem gerekBabam sağ olsun. Sizler sağ olun. Haftaya İtalya'dan dönerken 1 lt daha alırım. 2-3 gün idare eder bu ülkede. 🙁
Sohbetin yeter Kerem. Yarısını paylaşırım. Yeter ki bana iyi bir gelecekten bahset.100 gramina talibim kaç bin lira vermem gerek
Keşke iyi bir gelecek görünse ve paylasabilsem.. ortalıkta insanlıktan çıkmış varlıklar olduğu sürece de görünecek gibi değil.Sohbetin yeter Kerem. Yarısını paylaşırım. Yeter ki bana iyi bir gelecekten bahset.
Var mı bu cahil forumdaşını hayır demeye ikna edecek?
@xenrunner Korkuttun valla. İçinde dayak yoksa özelden beklerim, dayak varsa adres vermen yeter. Bir ara kapını çalarım.
Yahu güldürme ya. Birlikte batıyoruz, bak ben de gülmeye başladım senin yüzünden pfff.O değilde aklıma gelmişken dolar düşsün diye dolarını bozduranlar geliyor katışa katıla gülüyorum ulan kskskslslwp2oslxmclaşqpwlfnmf
Başkan olsanız ülkeyi düzeltmek için ne karar alırdınız?
O değilde aklıma gelmişken dolar düşsün diye dolarını bozduranlar geliyor katışa katıla gülüyorum ulan