O değil de şayet başkanlık gelirse hem bu başlık hem bu başlıktaki userler gg olur demedi demeyin.
O değil de şayet başkanlık gelirse hem bu başlık hem bu başlıktaki userler gg olur demedi demeyin.
Olsun moralinizi bozmayınDaha yeni başladık, hep beraber gülmekten ölecez ...
Sen bi de dolar 5 olsun, zamlar başlasın o zaman gör dingilleri.
Din en büyük afyondur demiş Ulu Marx. Dolar 10 lirada olsa, 100 lira da olsa, bu millet açlıktan ölse de iflah olmaz. Bu adamlar eline Kuran'ı aldıkça, elhamdülillah dedikçe değişen bir şey olmayacak. Çünkü halkın %50 si artık ya müteahhit zihniyetinde rantçı ya da kafa kesecek kadar selefi duruma evrildiler. Her türlü memnun olacaklar yani. Rantçılara daha çok rant sağlanacak. Sözde "imanlı" nesil daha çok islam davasıyla avutulacak.Daha yeni başladık, hep beraber gülmekten ölecez ...
Sen bi de dolar 5 olsun, zamlar başlasın o zaman gör dingilleri.
Ben cidden evet diyeceğim. Kendim için değil, sizin için değil belki gelecek için. Onlarla niye kalayım. Seve seve sizle gg olurum. Can havliyle son anda kıvırmamak için imzamı atayım da bu evet demiş sağa geç demesinler diye. Evet diyenlerin, bu duruma sebep olanların, bu durumun içinde olanların ta ..... Gerisi küfür işte. Hukuken de burdan kıvırma şansı bırakmayayım ne dediğim belli olmuyor belki ta gözünüzden öpüyim dedim kim bilir, yok yok küfrediyorum. Onlar koyuyor ya uzmanlar o konuda, ha ondan işte.O değil de şayet başkanlık gelirse hem bu başlık hem bu başlıktaki userler gg olur demedi demeyin.
bira yerine belki viski açar...
Harikulade bir yorum. Cengiz inşaat çok iyi bilir koymayı dostum. Başkanlıktan sonra faaliyetlerini bekliyoruz milletçe. Gözümüzden mi öper nereye ne koyar artık zaman gösterecek.Ben cidden evet diyeceğim. Kendim için değil, sizin için değil belki gelecek için. Onlarla niye kalayım. Seve seve sizle gg olurum. Can havliyle son anda kıvırmamak için imzamı atayım da bu evet demiş sağa geç demesinler diye. Evet diyenlerin, bu duruma sebep olanların, bu durumun içinde olanların ta ..... Gerisi küfür işte. Hukuken de burdan kıvırma şansı bırakmayayım ne dediğim belli olmuyor belki ta gözünüzden öpüyim dedim kim bilir, yok yok küfrediyorum. Onlar koyuyor ya uzmanlar o konuda, ha ondan işte.
@xenrunner Jack Daniels'e buz olmaz tavsiyeni hatırlarım. Kesinlikle katılırım. Buzsuz çok lezzetlidir, bira yerine belki viski açar...
Sevgiler...
Zaten bu ülkede cumhuriyet rejiminin değişmesini isteyenler var ve dolayısıyla evet diyen cumhuriyet düşmanı çok. Burada hemfikiriz. Fakat söylemleriniz ne kadar haklı olursa olsun insanlara vatan haini demek haddinizi aşmak oluyor. Bu ibareyi kaldırmanızı rica edeceğim. Aksi takdirde rapor etmek mecburiyetindeyim. Kaldırmazsanız zira o zaman sizin de İstanbuldaki elektrik kesintisinde zarara uğradıklarını ve batacaklarını bakana mentionlayan sanayi esnafına, vatan haini diyen trollerden bir farkınız kalmaz. (Bilmeyenler için link atabilirim.)evet diyenler diyecek olanlar benim gözümde cumhuriyet düşmanıdır ve vatan hainidir.
insanlara vatan haini demek haddinizi aşmak oluyor
Açık açık beni hayır demeye ikna edin, "yardım edin" dedim.
Cumhur bu aralar ne alemde?
Ya faşist olacaksın yada bırak Darwin amca ayıklasın.
BİR ADAM geldi ve biz Türklere sundu
İzmir'de çoğunluğun (%70 neredeyse) CHP'ye oy verdiği semtlerde bulunuyorum. Bende onlardan biriyim, çare yok yanlışın yanında yer alamam.
Toplumu belki bir asır belki birkaç asır sonra aydınlanmaya itecek
cumhura cumhuriyeti gerçekten kazandıracak olan olaylar zincirini engellediğiniz için vatan haini olursunuz.