biskuwi_etu demiş ki:gitar-1
jackson wrxt (sapı değişik ama) warrior...tonları çok hoşuma gidiyor açıkcası.bununla genellikle sert takılıyorum ama cleanler.i ayrıyetten bi seviyorum. bi jackson.dan bu gusel tatlı bir clean beklemezdim ama çıkıyomuş.çokta rahat bir çalımı var.
gitar-2
sb dreams les paul.elime takasla geçti. ilk dikkatimi çeken işçiliğimim kalitesi işlemeler fln oldu. zaten bir gitarın iş.iliği güzelse o gitarda emek vardır. emek oluncada gitar markasına rağmen çok güzel tonlar verebilir. bridge manyetiği çok kotuydu yerine bir jackson manyetik taktım. şu anda elimden düşmüyo bu gitar.
pedal
mt-2 kullanıyorum dist için. bana göre ilerde efsane olcak bi pedal. bence çok kaliteli bir drive.i var.
amfi
mershall vs230 var elimde. stereo bir amfi. tam iş goren cinsinden bu amfi. 60 watt.lık bişi..
böyle demişim zamanında şimdiki ekipmanımın ise nerdeyse alaksı yok 😀
gitar
epiphone g-400 custom kullanıyorum. bildiğimiz maun tonu var gitarın.gitarın ilginç yanı ise 3 humbucker olması ve 3 humbucker.inda kendine özgü volume podu bulunması
amfi
behringer vintager. amfi 20 wattlık bir amfi. preamp katı tüplü. ev için kullanmalık tam.
pedal
boss mt-2 , boss ge-7 , boss nf-1 , marshall compressor ,
bunları zaten anlatmaya gerek yok sanırım...