Kullandığım ekipmanlar;
Fender Telecaster Olimpic White Mexico + Lag Tramontane 66-DCE + Pocket Pod Express + Laney Lx35r + dolma parmaklarım 🙂 🙂 🙂
ya bu ne böle alla alla biraz ayrıntılı yazın kardeşlerim abilerim ablalarım😀
mesela..
ben
cry baby gcb95:
metal ve rock tonlarda çok sevdiğim bir alet setup ımın vazgeçilmezi ama cry babylerin şu switch olayı yüzünden deli oluyorum..wah sız bir setup düşünemiyorum ama bir daha wah alırsam cry baby alır mıyım bilmiyorum..
metal zone:
aldığm ilk analog pedal çok seviyorum😀 güzel sert tonları var ama en seviğim yönü üzerindeki eq ile çok değişik tonlar yakalayabiliyor olmam.forumda kimse sevmiyor ama ben seviyorum..dip gürültüsü biraz fazla ama
overdrive od-3:
çok güzel ve drive tonları veriyor yumuşak bir pedal çok seviyorum kendilerin gayet memnunum..
sansamp gt-2: çok güzel drive tonlar yakalanabiliyor ama ben clean de sadece mixere girmek için kullanıyorum gayet memnunum iyiki almışım...amfi taşımaktan kurtuldm...
digitech delay: yeni aldım ama çok değişik delayler var biraz fazla dijital gibi geldi ama genede çok sevdim..
tremolo tr-2:
bi anlık hevesle aldım çok fazla kullanmıyorum aralarda renk katıyor..
reverb rv-5:soloların vazgeçilmezi benim için verdiği derinlik hiç bişeyde yok gibime geliyor çok seviyorum olmazsa olmazlarımdan...
tu-12: setupıma yine bir anlık heves sonucu girmiş bir alet..güzel bir tuner çalarken devamlı gözüm onda kaymış mı akortum falan diye seviyorum..
bcb60😛edallarımı taşımak için aldım süper bi çanta iyiki almışım muhteşem🙂
görüldüğü gibi genel olarak boss pedal kullanıyorum true bypass olmadığı için bukadar boss pedal peş peşe ciddi anlamda sesi değiştiriyor ton manyaklarının pek sevceği bir setup değil,ayrıca belli bir karakteri olan bir setupta değil standart pedallar var sadece...
gitarım ibanez rg370..tremolo yüzünden memnun değildim ve fret ayarları canımı sıkıyordu..fretleri ayarlattım şimdilerdeyse tremoloyu sabitleyeceğim...klasik ibanez tonu herşeye gidiyor.ama manyetikleri distortionda pek beğenmedim,bi de neckteki manyetik cleanlerde beni tatmin etmediği için neck ve bridge için aldığım seymour duncan sh-4 ve sh-2 zebralarım yakında gelirler😀
sevgiler saygılar..
Anıl vallahi sevindim gelişmelere. Küçük lambalı amfi alsan daha iyi olmaz mı? Mesela Fender' e Laney Cub 8 iyi gider ve sıfırları çok ucuz. Her zaman analog daha iyidir ben apartmanda olduğum için kullanamıyorum tabi o ayrı mesele. 🙂 Fender' i sakın satma basarım Üniversite' yi. 😀
Selamlar.Selamlar.
Hocam şu sıralar bende bir amfi almayı düşünüyorum fender stratla iyi gitçek şekilde. Yanlış anlamadıysam mustang I önermiyorsun nedeni nedir sadece tonları çok dijital olmasından dolayımı yoksa başka bir nedenimi var? Laney önermişsin hoş bir tube amfi gibi, onun ayarındaki fender champion 600 hakkında bir bilgin varmı? fenderle yakışırlarmı? Bende pek digital amfi sevmem ama mustangte ton yelpazesi sınırsız gibi