08' Usa Fender Tele Standard 3tone Sunburst Maple:
Bukadar bağlandığım ilk gitar. 3 ay boyunca elime geçen tüm telecaster'ları denedikten sonra piyasanın biraz daha üstünde bir fiyat olmasına rağmen gene de satın almıştım. Denediğim gitarlar arasında en telecaster olan sustainli gitardı kendisi. Çok şey gördük geçirdik. Çok şey de görüp geçirmeye devam edeceğiz beraber uzun süreler.
06 Fender Blues Junior:
Müthiş bir amfi. Evde düşük volume'lerde de performansı da gayet iyi. Barda sesi açıldığında tam bir ton canavarı. Hatta boyutuna göre okadar kuvvetli ki genelde tonmaister arkadaşla aramızda "biraz daha kıs" hadisesi yaşıyoruz her seferinde. Telecaster ile çok iyi anlaşıyorlar.
Ibanez Ts9:
Bol mid'li bir booster. Bj ile çok iyi anlaşmaktalar. Genelde amfi zaten crunch ton da iken sololarda power lambalarını biraz daha zorlamak için kullanıyorum. Aynı zamanda midler de öne çıkarak çok güzel bir ton elde ediyorum.
Mxr Phase 90:
Tek modulasyon pedalım. Efsanevi phaser pedalı işte. Bj ile daha da bir kendini gösteriyor. Bol bol kullanıyorum.
Crybaby gcb95:
Standart crybaby. Sololarda en kopartan yerlerde kullanıyorum genelde.
Tc Electronic Nova Repeater:
Müthiş bir delay pedalı. Bazı şarkılarda tap & tempo ile temposunu ayarladıktan sonra (tek gitar olduğumdan) gitarları daha dolgun hale getirmek, bazı şarkılardada pink floyd var psychodelic işler için kullanıyorum (Reverse modunda). En temiz repeatleri bu pedalla aldım. Tavsiye ederim.
Pink Floyd Dark Side of the Moon Bardağı:
İçinde sürekli filtre kahvem olan, uykusuz gecelerdeki tek dost. Backtrack üzerine evde takılırken 2 lick arası bir yudum aldığım ingiltereden gelen orjinal pink floyd lisanslı bardağım. Makinaya bile sokmadım hep elde yıkıyorum o derece
😀
Herhangi bir sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım