Teşekkürler 🙂
VM bugüne kadar en çok etkilendiğim amfilerden birisi. Marshall Crunch ve Hi-Gain'ini en güzel ifade eden amfilerden birisi bana göre hatta, kullanıcıları ikiye bölünmüş durumda, bir kısmı en güzel Marshall olarak diğer kısmı da en rezil Marshall olarak görüyor. Ben en güzel tarafındayım, sevmeyenlerin kaçırdığı noktalar bana göre amfinin kabin ve gitar seçmesi. Kesinlikle net ve parlak bir gitar olmalı, mümkünse teller her daim yeni kalmalı. Marshall 425 kabin ile (1960'tan daha küçük ebatlarda, İngiliz Greenback mevcut) muazzam, 1960 ile idare eder ama V30'lular ile hiç beğenmedim. Slash V30'lar ile bir süre kullanmış bu amfiyi. Önünde Bottle Rocket'i açınca sanki Soldano'culuk oynuyoruz 🙂
JTM30'u ise cıngıl cıngıl clean tonlar için kullanıyorum. Fender amfilerden daha iyi Fender tonu veriyor resmen 🙂 Bunun da üzerinde İngiliz V30 var, Gain ve Vol. köklendiği, Midler de Bas ve Tize göre biraz daha geriye çekildiği zaman gürül gürül bir drive geliyor bu amfide de ama asıl numarası Clean'ler.