Valla haklisin yandas medya boyle biraz karistir altindan ne iliski yumaklari cikiyor. Yavas yavas indirime gidiyorum, seni ornek aldim. 3 tane gitar birakacagim (S 470 haric onu kendi paramla almadim babam aldi cunku seneler evvel), onlar da hep ayni model vs olmayacak. Yahu ben yazdim ama gormek istemeyen gormez, ben pipimtrak bir yatak odasi gitaristiyim kendi kendime takiliyorum, bu ekipmanlarin bende olmasi hem sacma hem gunah. Ama GAS olayini nasil asacagiz bilmiyorum.Yuh bre adam! Ibanez - Fender bayisi misin a mübarek? Sonra adama kızıyoruz yok stratçı yok ıhlamurcu diye. Ben mi savunacaktım sanki? 🙂
Benimkisi de gereksiz zaten, hem mesaj hem ekipman, dunya biraz da boyle cogu zaman calabilecek durumdaki adamda degil, alabilecek durumdaki adamda bulunuyor ekipman. Onumuzdeki ay forum satis forumunu hareketlendirmeyi umuyorum ufaliyoruz ya gorecegiz neler gidecek 🙂. Benim durumum ders olsun ama, kullanmayacaginiz seyleri almayin beyler. Bu arada sana Allah daha iyilerini versin @sandimas6@OsmanBurak bu arada forumda tam sana cevap vericektim gereksizleri görünce unuttum abi, bu nedir ya maşallah diyorum nazarımız değmesin 🙂 böyle giderseniz 2 nesil sonra zuhal müziğin en büyük rakibi olursunuz yeminle 👍
adam sahtekarlık yapmış bildiğin
Mark V'i almak icin memlekette ortalama bir insan 3 ay calisiyor ki kabini saymiyorum sayarsak yilin yarisi Mesa sevdasina gitti 🙂 Mesa'nin hakkini teslim edelim kan alir adamdan kan...Abi "mark V alana kadar canım çıktı her yola gelir" filan gibi yorumlar bana pek kendini bilir bir insanın yorumları gibi gelmedi.. Diabolique'in tespiti 99% doğrudur diyorum ve @Sownroth un mesajındaki gibi mısırımı alıp izlemeye geçiyorum 😀
Maşallah Özgür bey, bu kadar üst düzey ekipmana sahip iken telefonumun kamerası yok demeyin. Şöyle bir aile fotoğrafı alsak?
Son durum:
Ibanez RG 1550MZ
Schecter Omen Extreme 7
Eagle Eaw803eq
Selamlar, Omen Extreme 7 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?