Türkrock'cıların Binmek Istediği Araçlar

• Konuyu açan Konuyu açan TRM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batmobile-west.webp

Batmobile.

Bir de bu sene başından beri Nişantaşı tarafında okulumun oralarda sürekli aynı yerinde duran bir BMW I8 görmemle i8 aşkı başladı ama Mustang kadar değil elbette..(Sahi o i8'in sahibi bunu görüyorsa bi cevap versin neden hiç hareket etmiyor o araba? Arabayı aldın da depoyu mu dolduramadın?)
69883 eklentisini görüntüle
Edit: Bu arada bir motosikletim olmasını daha çok isterim ama ilk etapta aklıma Mustang ve i8 geldi. 🙂

Bahsettiğin i8'i neredeyse hergün bende görüyorum 🙂 Rumeli Caddesi üzerinde...
Sahibi muhtemelen oradaki mağazalardan birisinde ve merak etme akşam 7-8'den sonra i8'de sıcak yuvasına gidiyor 🙂
Zira benzin problemi yaşadığını sanmıyorum çünkü ''Plug-in Hibrit'' diye tabir edilen hem elektrikli hemde yanmalı motora sahip birteknolojiye sahip.

İleride alacağım araç konusunda ise Tesla'nın Türkiye piyasasına girmesiyle ucuzlamasını umuyor ve hem çevreci hemde geleceğe yönelik olan elektrik motorlu bir araca sahip olmak istiyorum.

Ben otostop çekemiyorum Adam ne belli değil.Türkiye burası sonuçta 🙂
Bunu diyen cok kisi var. Bence cok sig bir dusunce. Yaniniza yanasir, baktiniz ki anlasamayacaginiz birisi. Onunla yolculuk yapmayi reddedersiniz. 13 yildir otostop cekiyorum, basima hic kotu bir olay daha gelmedi. Bu gelmez anlamina gelmiyor tabi ki de. Ama insanin basina kotu bir sey gelir de diyemezsiniz.

Geçen gün Volvo'nun 'yanına çağırma' videosunu izledim. Sahibinin elindeki kumanda ile yanına geldi, ancak durmadı ve adama çarptı baya baya. Güzel oldukları kadar da tehlikeli. 😀

Kesinlikle öyle. Güncellemeleri deneyen kullanıcılar da hep "zevkli, büyüleyici fakat korkunç" diyorlar hep. 😀 Aslında o çağırma teknolojisini volvodan değil bir de Tesla'dan izlemek lazım. Tesla bu konuda volvo'nun bir kaç gömlek üstünde bir firma. 😀

bu da kullanmak istediğim motorlardan birisi. Aslında endurocuyum ama böyle bir enduro olmamasına üzülüyorum
karşınızda HONDA VALKYRIE RUNE
honda valkyrie rune.webp

Kesinlikle öyle. Güncellemeleri deneyen kullanıcılar da hep "zevkli, büyüleyici fakat korkunç" diyorlar hep. 😀 Aslında o çağırma teknolojisini volvodan değil bir de Tesla'dan izlemek lazım. Tesla bu konuda volvo'nun bir kaç gömlek üstünde bir firma. 😀
o teknolojilerin hepsinde sıkıntı var tesla da direksiyon çevirmedi bir defa. Giriyordum az daha arabaya.

Geri