yok hocam ben de akbil basıyom da bi tesla ve S2000 deneyimim oldu.Bu baslikta paylasilanlara baktim de ben dahil forumda kimse metrobuse akbil basmiyor gibi 🙂 Sevgili @andysat haric tabi...
Ohoo direkt kanka yapmislar arabayi. Bunu suren adam her oturdugu masada BMW anahtarini, cuzdanini, sigarasini ve pahali cakmagini mutlaka masaya koyar. Tahtada turev alinirken UGG giyen kiz arkadasini whatsapp uzerinden emojilere bogar. Donem sonu not olarak da, sayet kalmamissa, C- / D bandini tahmin ediyorum. Ama ne tasa...69979 eklentisini görüntüle 69980 eklentisini görüntüle 69981 eklentisini görüntüle
Madem hayal kuruyoruz BMW m4 gts 2016 🙂
Abi öldürdün ya ahahahhaha 😀Ohoo direkt kanka yapmislar arabayi. Bunu suren adam her oturdugu masada BMW anahtarini, cuzdanini, sigarasini ve pahali cakmagini mutlaka masaya koyar. Tahtada turev alinirken UGG giyen kiz arkadasini whatsapp uzerinden emojilere bogar. Donem sonu not olarak da, sayet kalmamissa, C- / D bandini tahmin ediyorum. Ama ne tasa...
Bu da 2.0 T5 motoruyla tam bir harika ya. Bir de 4 çeker yapsalar ağzımın suyu akıcak.Volvo s60 2.0 R-Design
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iphone 6s 128gb yi de ekleyelim biz o masayaOhoo direkt kanka yapmislar arabayi. Bunu suren adam her oturdugu masada BMW anahtarini, cuzdanini, sigarasini ve pahali cakmagini mutlaka masaya koyar. Tahtada turev alinirken UGG giyen kiz arkadasini whatsapp uzerinden emojilere bogar. Donem sonu not olarak da, sayet kalmamissa, C- / D bandini tahmin ediyorum. Ama ne tasa...
Hacettepe'nin efsanesi... Nice tiki harap oldu o otobüste. 😀
belki de şuralarda E30 seven birileri vardır...
vuuuuuuuuutututututututut M50 swap candır.😎69988 eklentisini görüntüle