Evinizde ki amfinin tonunu duyduğunuz gibi kayıt etmek isterseniz kullanmanız gereken alet edavatı hem teknik hemde maddi açıdan gözönünde bulundurduğunuzda neden kabin simulatörü sorusununa da cevabı büyük ölçüde bulmuş olursunuz
crackocain demiş ki:Selam arkadaşlar, bu aletle ilgili sorunlarım var...
GT2, Eq, analog delay, ns2'li setup'ımı, Ultra G ye sokmak suretiyle ses sistemine aktarmayı deniyorum.
Bu iş için XLR çıkışı bildiğimiz jack'a çeviren dönüştürücü kabloyu yaptırdım. Kabloda bir sorun var o ayrı.
Daha sonra elimde bulunan başka bir XLR to XLR kablo ile direkt miksere soktum provada... Alet sesi üzerinden geçirdi ama çok çok az bi ses, konuşurken duyulamayacak kadar. Bu zamana kadar aletin bozuk olduğunu düşünüyodum.
Ultra G'nin -20 + 20 tuşları basılı değildi, lakin yine denedim ben onları bişeyler değiştirirmi diye, değiştirmedi hiçbişey.
Mevzuatı da bi türlü anlayamadım nedir ne değildir, çözüm önerisi olanlar varsa bekliyorum.
Elimdeki çok uçlu adaptörün bir ucuna 9V pil yuvası takarak pil beslemesinden besliyorum aleti.
Det_Nye_Riket demiş ki:Eq pedal+ds2(yada mt2)+ce5+GDI21
yazdıgım analog setupda ultra-g gereklimidir?sıralama nasıl olmalı?
airsrevenge demiş ki:---> overdrive ---> dist. ---> efektler --> tuner ---> ULTRA G ---> mixer
şeklinde bir deneyimi olan var mı ?
Gerçekten iyi bir sonuç veriyor mu; ya da mükemmel olmasa da bar programında idare edebilecek derecede bir sonuç oluyor mu ? Olmuyor ise, çözüm önerileri nelerdir ? 🙂
elektrowave demiş ki:airsrevenge demiş ki:---> overdrive ---> dist. ---> efektler --> tuner ---> ULTRA G ---> mixer
şeklinde bir deneyimi olan var mı ?
Gerçekten iyi bir sonuç veriyor mu; ya da mükemmel olmasa da bar programında idare edebilecek derecede bir sonuç oluyor mu ? Olmuyor ise, çözüm önerileri nelerdir ? 🙂
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.ortada bir preamp yokken
gitar >dist > ultrag > mixer nasıl oluyor.
forumu okudum ama kimse kesin bir cevap vermemiş.araya preamp koyun demişler.deneyen varsa yorum alabilir miyiz?
selcuk_ozen demiş ki:Ben de yeni ultra g aldım direk olarak miksere girecem, bu yüzden bir tanede xlr kablo aldım tünelden, yalnız kablonun kalitesinden emin değilim 15 tl lik bir kablo aldım, bu ses performansını çok etkilermi?