Arkadaşlar 15 temmuzda bence Yer Barış Gök Manço Rock Festte umut kuzeyi dinleyin derim...
görüşmek üzere...
görüşmek üzere...
deyyus demiş ki:sanatçıyı aşagılamıyorum sadece yeri burası değil ayrı bir müzik yapıyor 😉
brambel13 demiş ki:aYNaLI-SuCuK demiş ki:penaber demiş ki:sadece tek eklimeyle canlı performansıyla dinlemelerini istiyorum eleştiren arkadaşların...
15 temmuz da mutlaka gidin görün ve dinleyin... hatta üyeleriyle beraber sizlerde bizlerle yer alın.
bi kaç hafta önce bi tv kanalında umut kuzey in canlı perforamansına rastladım ancak keşke rastlamasaydım türk rock müziği için tam bir talihsizlik kurban ın yalan şarkısını cover lıyorlardı ancak 1 dakika filan dayanabildim ses yetmiyor senkronizasyon yok orkestra irenç çalıyor şarkıyı detone söyluyor bence cok çalışması lazım bu adama nasıl albüm yapmışlar hayret ettim. inşallah düzelir.
Bende aynı programı izledim..Hayretle bu yazıyı okudum.Kötü dediğin orkestrada Gökçe Dayanç vardı..Canlı performansını izleyen birisi olarak Umut Kuzey detonesiz 5 saat konser veren birisi..Ve tek detonesi yoktu..Sanırım bir iki kulaklı resimle kendini müzik dehası ilan ettin..Arkadaşım baktım bir tek Taylan Ayık için doğru şeyler yazıyorsun..Onu tanıyor olman da bizi ilgilendirmez.Bunada birşey demiyoruz..Sadece yanlış şeyler yazma..Ve emin ol en az senin kadar müzikten anlarız..Bil ki kulaklık takma ile dj olunmaz..Ve ortalıkta o kadar çok Dj yim diyen müzik bilmez varki..
aYNaLI-SuCuK demiş ki:penaber demiş ki:sadece tek eklimeyle canlı performansıyla dinlemelerini istiyorum eleştiren arkadaşların...
15 temmuz da mutlaka gidin görün ve dinleyin... hatta üyeleriyle beraber sizlerde bizlerle yer alın.
bi kaç hafta önce bi tv kanalında umut kuzey in canlı perforamansına rastladım ancak keşke rastlamasaydım türk rock müziği için tam bir talihsizlik kurban ın yalan şarkısını cover lıyorlardı ancak 1 dakika filan dayanabildim ses yetmiyor senkronizasyon yok orkestra irenç çalıyor şarkıyı detone söyluyor bence cok çalışması lazım bu adama nasıl albüm yapmışlar hayret ettim. inşallah düzelir.
deyyus demiş ki:2 yıldır bir radyonun yayın yönetmenliğini yapıyorum ve rock müziğe hiç yer verilmeyen bu radyoda sadece haftada 30 saat yerli rock yayınlatabiliyorum bunun dışında da organizasyon gibi uğraşlarım var ben bu müziğe 12 yaşından beri aşık bir insanım ve dinlemekle kalmıyorum bu müziğe katkım dokunması için elimden gelen herşeyi yapıyorum kendimden bahsetmiycem komik oluyor bunları demek ben yıllarca proğram yapıp bi kere bile kendi adımı kendi yaşantıma dair bişeyi söylemedi proğramlarımda sadece yerli rock çaldım eleştirilmeme ragmen yeri geldi sadece amatörleri çaldım bi çok demolar dagıttım ilk zamanlar proğram yaptığım için 2 sene para almadım ki halen daha almıyorum sponsorlarımdan aldığım parayı cd yerli rock albüm alıp dinleyenlerime dagıtıyorum bu kadarı kafidir , işkembeden eleştiri yapmıyorum azıcık dinlenilebilir bi müzik olsaydı inanın bu sarkıcı içinde elimden geleni yapardım,belki ben önyargılıyımdır diye promosunu tüm arkadaşlarıma dinlettim hiçbiri 1 şarkıyı tam dinlemeye bile tahammül edemedi,yapılan bi emek vardır saygı duyuyorum ama yapılan rock değil arkadaşlar
Antibiyotik demiş ki:zeytinli de izledim ve ben beğendim.başarılar.
yo hocam bende umut kuzeyi çok severim ama kimseye müzikten anlamıyorsun demedim fakat acayip şekilde basit eleştiriler yapanlar var dogru ama haklarıdır saygı duyarızaYNaLI-SuCuK demiş ki:bu umut kuzey sevenlerde herkeze sen müzik ten anlıyormusun diyor🙂 hiç eleştiri hakkımız yokmuş gibi🙂