duyguu demiş ki:tiksiniyorum
BarisManco demiş ki:UMUT KUZEY 15 TEMMUZ 2006 YEDİKULE ZİNDANLARI BARIŞ MANÇO ROCK FESTİVALİNDE....
saol hocam ya gereken cevabı vermişssin bizim yerimize. fatjoe........Sudenazz demiş ki:duyguu demiş ki:tiksiniyorum
Kime yaranmaya çalışıyorsun, bilemem fakat bende senden ve senin gibi seviyesizce hakaret eden cahil, saygısız, kişilisiz kimliklerden nefret ediyorum.Bu dediklerimin bir kısmı sende olsa bir insanın kişilik haklarına saldırı ve hakaret mahiyetindeki bu kelimeleri yazmazdın.Site yönetimine bu tür hakaret içeren sözlerin yazılmaması, ve bu tür yazıların silinmesi,yazan şahıslar içinse yaptırım yapılması konusunda rica ediyorum.Eleştiriye evet, hakarete Hayır.Akşam Umut Kuzey in Studio Live konseri vardı.Ve Umut Kuzey süperdi..Umut Kuzey den bazı insanların çekinerek karalamaya çalışmalarını normal görüyorum.Fakat şunu unutmayın gümbür gümbür Umut Kuzey geliyor🙂
BarisManco demiş ki:UMUT KUZEY 15 TEMMUZ 2006 YEDİKULE ZİNDANLARI BARIŞ MANÇO ROCK FESTİVALİNDE....
systmfdwn demiş ki:saol hocam ya gereken cevabı vermişssin bizim yerimize. fatjoe........Sudenazz demiş ki:duyguu demiş ki:tiksiniyorum
Kime yaranmaya çalışıyorsun, bilemem fakat bende senden ve senin gibi seviyesizce hakaret eden cahil, saygısız, kişilisiz kimliklerden nefret ediyorum.Bu dediklerimin bir kısmı sende olsa bir insanın kişilik haklarına saldırı ve hakaret mahiyetindeki bu kelimeleri yazmazdın.Site yönetimine bu tür hakaret içeren sözlerin yazılmaması, ve bu tür yazıların silinmesi,yazan şahıslar içinse yaptırım yapılması konusunda rica ediyorum.Eleştiriye evet, hakarete Hayır.Akşam Umut Kuzey in Studio Live konseri vardı.Ve Umut Kuzey süperdi..Umut Kuzey den bazı insanların çekinerek karalamaya çalışmalarını normal görüyorum.Fakat şunu unutmayın gümbür gümbür Umut Kuzey geliyor🙂
penaber demiş ki:sadece tek eklimeyle canlı performansıyla dinlemelerini istiyorum eleştiren arkadaşların...
15 temmuz da mutlaka gidin görün ve dinleyin... hatta üyeleriyle beraber sizlerde bizlerle yer alın.
aYNaLI-SuCuK demiş ki:penaber demiş ki:sadece tek eklimeyle canlı performansıyla dinlemelerini istiyorum eleştiren arkadaşların...
15 temmuz da mutlaka gidin görün ve dinleyin... hatta üyeleriyle beraber sizlerde bizlerle yer alın.
bi kaç hafta önce bi tv kanalında umut kuzey in canlı perforamansına rastladım ancak keşke rastlamasaydım türk rock müziği için tam bir talihsizlik kurban ın yalan şarkısını cover lıyorlardı ancak 1 dakika filan dayanabildim ses yetmiyor senkronizasyon yok orkestra irenç çalıyor şarkıyı detone söyluyor bence cok çalışması lazım bu adama nasıl albüm yapmışlar hayret ettim. inşallah düzelir.
deyyus demiş ki:bu insanın burda ne işi var rock kategorisine nasıl konuluyor,anlamıyorum