MuZzY demiş ki:klibi izledim... eline gitarı hiç almasaymış keşke... anca.. yada alsın alsın öyle dan dan vursun işte çalıyo gibi güzel karizma görünür 😉 bir de türkiyede murat göğebakan vs. devirleri geride kalmadı mı? ayrıca sesini beğenmedim.
mavie demiş ki:MuZzY demiş ki:klibi izledim... eline gitarı hiç almasaymış keşke... anca.. yada alsın alsın öyle dan dan vursun işte çalıyo gibi güzel karizma görünür 😉 bir de türkiyede murat göğebakan vs. devirleri geride kalmadı mı? ayrıca sesini beğenmedim.
Önyargılı davranmak gelenekmi oldu.Albümdeki çoğu şarkı Dan dan çalıyo dediğin şahsa ait.Albümün düzenlemeleride.Kaldıki dün akşam Olimpia wish teki konserindeydim.Canlı performansı süper.Çok beğendim.Ekibide çok iyiydi.Şunu anladımki Umut Kuzey bir konser sanatçısı.Özellikle "Kırmızı gül" şarkısı muhteşem.BU şarkıya mutlaka klip çekilmeli..
penaber demiş ki:pop albümde ne tür bir sound albüm yer alır söyler misin bana dostum? o halde bu kategoride bir çok insanın ismini çıkarmamız lazım :idea: yabancılar bu işi çok iyi yapıyor evet doğrudur. ama onların tarzında yapıcaz diye kendi özümüzü ve benliğimizi kaybedersek bunun bir anlamı olmaz. sana kimse senden iyi gitar çalıyor dinleyeceksin diye bişey diyen olmadı. ne tür bir gaza getirme gibi hareketler var açıklarsan sevinirim :?: herkes elbette istediğini dinlemekte serbest. senin gibi valla izin veriyorum gibi saçma kelime espiri olsun diye kullanılamaz :!: :? kötü olmanı gerektircek bişi yok ortada... fikrini ve düşüncesini herkes söylemekte serbest ama seviyeyi aşmadan ve bilgisizce konuşmadan :idea: :!:
evet kimleri dinlediğini say bakalımda bizde ona göre diyelim bişeyler. :arrow:
saydın isimlerden ikisini dinlemiyorum :!: murat kekilli ve murat göğebakan. umut kuzey tanıdığım ve sevdiğim bir abimdir. her zaman eleştirel fikirlerimide iletmişimdir ve söylemişimdir. müziğe hiç olmazsa emek vererek bişeyler yapmaya çalışan bir insan benim için :idea:
haluk levent e gelince onu burda tartışmak istemiyorum :evil: evet dinliyorum :idea: tr de rock müziğin önderi olmuş bir ismi dinliyosun diyebilme durumu hiç hoş değil açıkcası. doğru son zamanlarda iyi şeyler ortaya dökemedi popüler kültürün oluşturduğu etkilerden dolayı. ama hakkını yemeye kimsenin hakkı yoktur :!: bir nevi onun önderliğine bu rock müzik piyasası gelişti...
kulağa hoş gelen müziği dinlerim :idea: :!:
yap bakalım albümünüde görelim sayın MuZzY :idea: :!: :evil:
Umut abi yazdığın yazıya gelince kısaca şunu demek istiyorum. karalama dediğin tarzdaki yazılar her sanatçının forum kısmında vardır az çok. bu bir sana özel olarak değil yani 🙂 o yüzden rahat olabilirsin abicim. yazan istediğini yazsın diyorum. yaptıklarını ve müziğe karşı saygını sevgini ve harcadığın emeği bilen biliyor...
saygılarımla...
MuZzY demiş ki:.................................................................
kulağıma hoş geleni dinlerim diyip de şimdi bana rock öğretmeye çalışma.
umut kuzeyi karalamadım ayrıca, sadece yaptığı türü sevmiyorum. ve de klibinde gitar çalar gibi yapmış, gazlamışlar. onu anlatmaya çalıştım. çalar çalmaz o beni ilgilendirmez.
müzik hayatında kendisine başarılar dilerim
eticin demiş ki:burda kimse karalama kampanyası yapmıyor bence.umut kuzey gibi bi düşman da yok ortada.biz eğer türk rockının gelişmeyiniistiyorsak bunu baltalayanlara karşı tepkimiz mutlaka olacaktır.emeğe saygı mutlaka var.kimsenin içini açıp duygularını anlayamayız.
ama umut kuzey ve 84 başta bu iki isim türk rockına zarar vermektedir ve devamı da gelecektir.ama müzik kimsenin isteklerini tatmin edeceği bir şey!!! değildir.tepkimiz bundandır...saygılar sevgiler.....
mavie demiş ki:eticin demiş ki:burda kimse karalama kampanyası yapmıyor bence.umut kuzey gibi bi düşman da yok ortada.biz eğer türk rockının gelişmeyiniistiyorsak bunu baltalayanlara karşı tepkimiz mutlaka olacaktır.emeğe saygı mutlaka var.kimsenin içini açıp duygularını anlayamayız.
ama umut kuzey ve 84 başta bu iki isim türk rockına zarar vermektedir ve devamı da gelecektir.ama müzik kimsenin isteklerini tatmin edeceği bir şey!!! değildir.tepkimiz bundandır...saygılar sevgiler.....
Tek sorum var,neden Rock müzik değilde, türk rock kelimesini kullanıyorsun?Madem Türk Rock diyorsun, bu şarkıların Türk melodilerinden etkilenmesinden , türk motifleri ile beraber yer almasından daha doğal ne olabilir. Bence Rock müzik zaten yabancı bir müziktir.Müzik evrenseldir doğru.Bizde Rock müziğini sevdik.Hemde Türk motifleriyle iç içe sevdik.Aslını inkar edenden adam olmaz.