dark_and_shadow demiş ki:adamın kişiliği de bozuk çıktı.biz hiç olmazsa sadece müziğini eleştiriyorduk.bunu da savunan çıkarsa işte o zaman kafayı yerim.bu adiliktir,aksini iddia eden var mı?
delikarakedi demiş ki:Umut Kuzey'le Genç Rock, Salı günleri saat 13:00'da KRAL TV'de.
Amatör Rock gruplarının videolarının yayınlanacağı bu programda 5 üniversiteli Rock grubu yarışıyor ve SMS oylarıyla birinci seçilen grup canlı yayına katılıyor.
............
Umut Kuzey'le KonuşaROCK,Cuma akşamları saat 23:30'da KRAL TV'de.
Müzik kariyerinin 20.Yılında Bulutsuzluk Özlemi Canlı performans şarkılarıyla ve hiç bilmediğiniz yönleriyle bu programda.Ayrıca sürprizlerle dolu bu programda bir kişiye Bulutsuzluk Özlemi imzalı gitar hediye edilecek..
eticin demiş ki:evet ancak kral tv ye yaraşırdı o da oldu.hey yarabbim ya...bakalım daha rock müzik nasıl düşcek.umut kuzeye emanet etmişiz müziği.
umutkuzey demiş ki:evet ancak kral tv ye yaraşırdı o da oldu.hey yarabbim ya...bakalım daha rock müzik nasıl düşcek.umut kuzeye emanet etmişiz müziği.
Bu ne demek oluyor?
Dostum bu yazdığını sağlıklı bir kafayla yazdığına inanmıyorum. yada yanlış bir imajla dolaşıyorsun halkın arasında..Rock seviyorum diyorsan ve bu siteye girip yazı yazabiliryorsan,bu müziği seviyorsun ve yükselmesini istiyorsun demektir Doğru mu?Ben arabesk sanatçısı Mahsun Kırmızıgül bile olsam,Kral Tv ye Rock müziğin de bu kanalda daha fazla yer alması adına proje olarak bunu kabul ettirebilmişsem,senin bana hakaret değil teşekkür etmen gerek!albüm çıkarma fırsatı bulamayan nice başarılı grup,bu sayede kendini tanıtabilecek yada albüm fırsatı yakalayabilecek.Ayrıca Rock müziği emanet etmen için,senin bu müziğe hizmet etmiş birisi olman gerek,oysa ben ETİCİN diye bir Rock sanatçısı tanımıyorum..
Eğer bu müziği seviyorsan ve alternatif grupların çoğalmasını bu müziğin genişlemesini ve gelişmesini gerçekten istiyorsan,mantıklı eleştirilerini benimle paylaşabilirsin.Mesajını bekliyorum
Saygılar
Umut Kuzey